Φ. Σκορδά:«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι... απέναντι»!

«Πετάω στα σύννεφα αυτή την περίοδο»

Φ. Σκορδά:«Δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι... απέναντι»!

Η ζωή της Φαίης Σκορδά άλλαξε ολόκληρη μέσα σε ένα χρόνο! Αλλαγή επαγγελματικής στέγης και «ζώνης», γάμος και εγκυμοσύνη μέσα στο 2010. Τι άλλο να περιμένει κανείς; Η ίδια μιλάει στην «RealNews» για όλα.

Εξηγεί αρχικά, ότι δεν θέλησε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της «για τους ίδιους λόγους που το αποφεύγουν όλες οι γυναίκες τους πρώτους μήνες», ενώ ομολογεί ότι δεν επηρεάζεται καθόλου από όλα αυτά που γράφουν, όπως ότι πήγε στην Τήνο για τάμα κ.λ.π.

Νιώθει ότι πλέον τα έχει όλα: «Είναι ίσως τα πιο χαρούμενα Χριστούγεννα της ζωής μου. Έχω τον Γιώργο, περιμένουμε το παιδάκι μας και το μόνο που θέλω είναι υγεία για μας και τους δικούς μας ανθρώπους», λέει και δεν διστάζει να παραδεχτεί ότι πετάει στα σύννεφα. Το ίδιο βέβαια και το έτερον της ήμισυ, αφού όπως λέει «Δεν τον έχω ξαναδεί τόσο ευτυχισμένο»!

Όσον αφορά την επαγγελματική της συνύπαρξη με τον Γιώργο δηλώνει ότι της αρέσει πολύ, αφού δεν χρειάζεται να οδηγεί, περνάνε χρόνο μαζί… Τι άλλο θέλει ;

Πάντως, διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την αντικατάσταση του Βασίλη Καλλίδη από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ενώ (αυτό δεν θα αρέσει στους αντιπάλους της) δεν την ενδιαφέρει καθόλου τι λένε!

«Ανησυχώ μόνο για τον εαυτό μου, τους συνεργάτες μου και την εκπομπή μας… Είμαι τόσο ευτυχισμένη που δεν με ενοχλεί τίποτα», είπε, σαν να έλεγε «Τους γράφω όλους στα παλιά μου τα παπούτσια».

Πώς φαντάζεται τα επόμενα Χριστούγεννα; «Ονειρεύομαι να είμαστε οι τρεις μας σε ένα χριστουγεννιάτικο τραπέζι, με τις οικογένειες μας, τους φίλους μας και τον prince… Να γελάμε συνέχεια και να έχει πολλά φωτακια»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top