Οι δύο μονομάχοι του «Master Chef» αποκαλύπτονται

Τι λένε για την μαγειρική και το πρόγραμμα του Mega

Οι δύο μονομάχοι του «Master Chef» αποκαλύπτονται

Για την μαγειρική, το «Master Chef» και... τον έρωτα μίλησαν οι διεκδικητές του τίτλου και των 50.000 ευρώ, Γιάννης Αποστολάκης και Άκης Πετρετζίκης.

«Κάποτε δεν γύριζε άνθρωπος να με κοιτάξει και τώρα όπου και αν μπω μου μιλούν και με χαιρετούν», λέει ο Γιάννης στο περιοδικό «Hello» και αποκάλυψε ότ�� αποφάσισε να ασχοληθεί με την μαγειρική αφού το αντικείμενό του, Μηχανικός Φυσικών Πόρων και Περιβάλλοντος, δεν τον γέμιζε.

«Μία μέρα πήρα ένα χαρτί, ένα μολύβι και ένα μπουκάλι ουίσκι. Πίνοντας άρχισα να καταγράφω τα πράγμα τα που γεμίζουν τη ζωή μου και με κάνουν να αισθάνομαι καλά. Ανάμεσα σε αυτά που αποκαλύφθηκαν ήταν και η μαγειρική», εξομολογείται από την πλευρά του ο Άκης.

Μιλώντας για τους κριτές του «Master Chef» ο Γιάννης λέει «είναι τρεις τελείως διαφορετικές προσωπικότητες. Γι’ αυτό το λόγο και ταίριαξαν τόσο μεταξύ τους. Το μόνο που τους ενώνει είναι η αγάπη τους για τη μαγειρική» και ο Άκης επισημαίνει: «και οι τρεις μαζί δημιουργούν το πρότυπο του ιδανικού πατέρα».

Και οι δύο σεφ, πάντως, συμφωνούν πως ο έρωτας περνάει όντως από το στομάχι! «Αρκεί να είναι η γυναίκα αυτή που θα μαγειρεύει. Θεωρώ πώς είναι λίγο ξενέρωτο σε μια σχέση να μαγειρεύει ο άντρας», προσθέτει ο Γιάννης, ενώ ο Άκης εφιστά στην προσοχή σε αυτό που θα επιλέξεις να μαγειρέψεις λέγοντας «αν μαγειρέψεις κοψίδια μετά δεν θα έχεις όρεξη για σεξ»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top