Οι μικρές του «Νησιού» μιλούν για την εμπειρία τους...

Πώς κατάφεραν να κλαίνε στα γυρίσματα;;;

Οι μικρές του «Νησιού» μιλούν για την εμπειρία τους...

Οι μικρές πρωταγωνίστριες από το «Νησί», που καθήλωναν το τηλεοπτικό κοινό κάθε Δευτέρα, μιλούν στο ΟΚ για το πώς ασχοληθήκαν με την υποκριτική, πώς κατάφεραν να κλαίνε στα γυρίσματα και τι δώρο θέλουν να τους φέρει ο Άγιος Βασίλης!

Πώς ξεκινήσατε να ασχολείστε με την υποκριτική και την τηλεόραση;

Αναστασία: «Επειδή μου άρεσε πολύ η μόδα, όταν ήμουν πέντε χρονών, ζήτησα από τη μαμά μου να με πάει σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Έτσι σιγά - σιγά, ξεκίνησα να κάνω κάποιες φωτογραφίσεις και μετά με διάλεξαν για ένα casting, που γινόταν για το σίριαλ «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Εκεί με είδε ο σκηνοθέτης της παράστασης «Το θαύμα της Άνν Σάλιβαν, όπου εμφανίστηκα και όταν ήρθε να με δει ένα βράδυ εκεί η Μιρέλλα Παπαοικονόμου με ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να με δοκιμάσουν για να παίξω στο Νησί».

Ιφιγένεια: «Εγώ έπαιξα στο «Έχω ένα μυστικό», όπου υποδυόμουν την Αλίκη σε μικρή ηλικία και αργότερα στην Ονειροπαγίδα».

Ρενέ: «Εγώ στο «Έχω ένα μυστικό» έπαιζα τη φίλη της αδελφής μου. Όταν κάναμε δοκιμαστικό για το «Νησί» δεν ξέραμε ποιον ρόλο θα πάρει η καθεμία. Διαβάσαμε όλες τα κείμενα και ο σκηνοθέτης κατέληξε ποιος ρόλος ταίριαζε στην καθεμία».

Στο σίριαλ σας είδαμε πολλές φορές να κλαίτε. Τί σκεφτόσασταν όταν γυρίζατε την συγκεκριμένη σκηνή;

Αναστασία: «Προσπαθώ να αισθάνομαι τη σκηνή και να μπαίνω στο κλίμα και στο ρόλο μου .Όταν, για παράδειγμα, η μαμά μου στο σίριαλ έφευγε από το σπίτι, σκεφτόμουν πώς θα ήταν αν έφευγε η κανονική μου μαμά».

Ρενέ: «Εγώ όταν είναι να κλάψω σκέφτομαι κάτι δυσάρεστο».

Ιφιγένεια: «Συνήθως σκέφτομαι ότι κάτι παθαίνει η μαμά μου ή ο νονός μου, που υπεραγαπώ. Πάντα όμως έχω στο μυαλό μου ότι όταν παίζω ένα ρόλο είναι σαν να ζω μια άλλη ζωή και προσπαθώ να αισθανθώ όπως θα αισθανόταν η Άννα, η ηρωίδα που υποδύομαι».

Ποια ήταν η σκηνή που σας δυσκόλεψε περισσότερο; Και οι τρεις κοπέλες παραδέχονται ότι η σκηνή που η Ελένη έφευγε για την Σπιναλόγκα ήταν αυτή που τους άγχωσε πιο πολύ... Όταν τέλειωσε η σκηνή και οι τρεις έκλαιγαν με αναφιλητά

Τι δώρο θα θέλατε να σας φέρει ο Άγιος Βασίλης;

Αναστασία: «Δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Ίσως ένα βιβλίο».

Ρενέ: «Θα του ζητήσω να φέρει χαρά και ευτυχία σε όλο τον κόσμο και σε εμένα την Barbie του Λονδίνου».

Ιφιγένεια: «Θα ήθελα να φέρει σε όλα τα παιδιά υγεία και παιχνίδια και σε εμένα τη συλλεκτική Barbie του 2010».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top