Με 50αρια μας αποχαιρέτισε για φέτος το «Νησί»

Η ξένη ταινία του Star πέρασε μοντέλα και «Big Brother»

Με 50αρια μας αποχαιρέτισε για φέτος το «Νησί»

Με 51% στο σύνολο και 54,3% στα νεανικά κοινά αποχαιρέτισε για φέτος το κοινό του το «Νησί»! Η ξένη ταινία του Star ήρθε δεύτερη στο prime time, αφήνοντας πίσω το «Big Brother» και «Next Top Model» που έκανε μονοψήφια στο σύνολο!

Οι έρωτες, οι συγκρούσεις και οι ζήλιες στην Πλάκα και την Σπιναλόγκα καθήλωσαν τους θεατές, οι οποίοι θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου για να δουν νέο επεισόδιο της αγαπημένης τους σειράς. Ενδεικτικό είναι ότι το «Νησί» έφτασε σε τέταρτο το 54,7% στο σύνολο και το 58,6% στις ηλικίες 15 - 44!

Στη δεύτερη θέση της ζώνης 21:00 - 23:00 ήρθε το Star με την ξένη ταινία «Αλεξίσφαιροι Ντετέκτιβ 3», που έκανε 10,8% στο σύνολο και 10,3% στα νεανικά κοινά. Στο 9,4% του συνόλου έμεινε το «Next Top Model», ενώ το «Big Brother» έκανε 10,1%.

Το επιτυχημένο σίριαλ του Mega αποχαιρέτησε το 2010 με τον Αντρέα Βανδουλάκη να στέλνει μέσω του Αντώνη ένα γράμμα στην Άννα και να την καλεί στο σπίτι του. Ο Γιώργης και η Άννα αρχίζουν τα πηγαινέλα στην έπαυλη των Βανδουλάκηδων, με την κοπέλα να πετάει στα σύννεφα θαμπωμένη από τον πλούτο και τον Αντώνη να την κατηγορεί ότι πουλήθηκε. Στον γάμο αντιδρά και ο πατέρας του Ανδρέα, που δεν θέλει ο γιος του να πάρει την κόρη ενός ψαρά.

Στο μεταξύ, ο γιατρός Κυρίτσης επανεμφανίζεται στη Σπιναλόγκα, φέρνοντας μαζί του μια νέα πειραματική φαρμακευτική αγωγή. Ο Σταύρος και η Καλλιόπη ομολογούν στον Λαπάκη πως η Καλλιόπη θήλασε το μωρό και τον εκλιπαρούν να μην τους το πάρει για υιοθεσία, ενώ ο Φώτης πεθαίνει από την αρρώστια...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top