Στον «αέρα» το τηλεοπτικό μέλλον του Παπαδάκη;

Ποιος έκανε δώρο... στρινγκ στον παρουσιαστή;;;

Στον «αέρα» το τηλεοπτικό μέλλον του Παπαδάκη;

Σπόντα ήταν αυτή που πέταξε το πρωί ο Γ. Παπαδάκης ή μας φάνηκε; Την ώρα που ευχόταν σε στενό του συνεργάτη είπε: «Άντε και του χρόνου, είμαστε - δεν είμαστε μαζί...».

Αυτό βέβαια θα μπορούσε να περάσει στα «ψιλά» γράμματα για όσους δεν γνωρίζουν ότι το συμβόλαιο του κ. Παπαδάκη λήγει τον Δεκέμβριο του 2011 και μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει νύξη για ανανέωση από το κανάλι.

Ο παρουσιαστής συνέχισε τα «καρφιά» του από την εκπομπή «10 με 1 μαζί» στην οποία ήταν καλεσμένος. «Ακόμα είμαι νέος και έχω να δώσω πολλά. Το κατάλαβες αυτό που είπα, ε;», ρώτησε όλο νόημα τον Καραμέρο. Λίγο αργότερα αναφέρθηκε στα αγαπημένα του... νεανικά κοινά λέγοντας όλο ειρωνία: «Εγώ είμαι παλιατζούρα μωρέ, δεν ξέρω από νεανικά κοινά», για να συνεχίσει «Εμένα δεν με ενδιαφέρουν οι αποφάσεις, αλλά οι συμπεριφορές. Μέχρι τώρα είχα άψογη σχέση με τον Ant1. Τα έκανα όμως όλα απελπιστικά μόνος μου…». Το "μέχρι τώρα" το προσέξατε;

Τέλος, πέταξε κάτι υπονοούμενα για τα μεγαλοστελέχη του σταθμού, όταν αναφερόμενος στον Γ. Λεβέντη και σχολιάζοντας πόσο ειλικρινής και καλός ήταν είπε: «Το να έρχονται εδώ και να γίνονται «Έλληνες» (τύπου Ελληνάρες) είναι καλό, το να έρχονται και να γίνονται Γερμανοί είναι το πρόβλημα… Για τον Alpha,το λέω, για τον Alpha»!

Ο κ. Παπαδάκης, που νιώθει ότι είναι από τους βασικούς στυλοβάτες του σταθμού, μετά από τόσα χρόνια εκπομπή, νιώθει μια δυσαρέσκεια που βρίσκεται στον «αέρα» και δεν χάνει ευκαιρία να στέλνει τα μηνύματά του, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Εν τω μεταξύ, τρεις συνεργάτιδες του κ. Γ. Παπαδάκη, ιδιαίτερα νεαρής ηλικίας, έκαναν έκπληξη στον παρουσιαστή και εμφανίστηκαν στο πλατό του «10 με 1 μαζί» με «περίεργα» δωράκια.

Η μία του έφερε δώρα μια μεζούρα! «Να μετρήσω τι;», είπε ο Γ. Παπαδάκης. «Ε- πι- μη- κυ- νση», άρχισαν να του φωνάζουν και τότε το έκανε! Σηκώθηκε και άρχισε να μετράω… την περιφέρεια της μέσης του.

Η δεύτερη κοπέλα του είπε: «Σου έχω φέρει κάτι που θα το χρειαστείς. Το κάνεις πολλές φορές την μέρα και σε πολύ αντίξοες συνθήκες». «Το σε��. Τι μου πήρες; Προφυλακτικά;;». Τελικά, του είχε πάρει… ένα κράνος!

Η τελευταία όμως του την έσκασε και εκεί που περίμενε κάτι απλό του ήρθε δώρο… αντρικό στρινγκ με τον Αγ. Βασίλη πάνω!!!

Δείτε το στιγμιότυπο από τις σπόντες του Γ. Παπαδάκη και το στιγμιότυπο από τον παρουσιαστή την ώρα που βλέπει τα στρινγκ!

Πρώτη ανάρτηση: 13/12/ 2010 15:01

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top