Η επιστολή Ψυχάρη προς τους συντάκτες του Βήματος

Κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ

Η επιστολή Ψυχάρη προς τους συντάκτες του Βήματος

Επιστολή προς τους συντάκτες του Βήματος έστειλε την Δευτέρα ο Σ. Ψυχάρης, όπως σας είχε γράψει το star.gr. επιβεβαιώνοντας τους ότι δεν θα γίνουν περαιτέρω απολύσεις, ενώ αναφέρθηκε και στις απεργίες, τις οποίες χαρακτήρισε προσπάθεια υπονόμευσης της εφημερίδας.

«Μόνο ως συντονισμένη προσπάθεια εξυπηρετήσεως άλλων συμφερόντων μπορεί να εξηγηθεί», αναφέρει συγκεκριμένα, ενώ προειδοποιεί ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων αποπειράθηκαν να υπονομεύσουν το Βήμα.

«Σας διαβεβαιώνω ότι το θέμα των ομαδικών απολύσεων για το Βήμα έχει κλείσει οριστικά», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, στην οποία προσθέτει «τα αρμόδια όργανα και η Δικαιοσύνη θα ασχοληθούν με την πρωτοφανή απόπειρα εξαπατήσεως».

Εν τω μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκεται η κρίσιμη συνεδρίαση της ΕΣΗΕΑ με την Ένωση Ιδιοκτητών Εφημερίδων και τον ίδιο τον Σ. Ψυχάρη για το θέμα των 20 απολύσεων στον ΔΟΛ, αλλά και για την δύσκολη περίοδο που διανύει ο Τύπος.

Νωρίτερα είχε προγραμματιστεί συνάντηση της ΕΣΗΕΑ με την ένωση ιδιοκτητών καναλιών, η οποία τελικά δεν έγινε, καθώς δεν προσήλθαν οι δεύτεροι.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top