Φουντώνει η κόντρα Λιάγκα - Καπουτζίδη

Σουπιές, χταπόδια και δεν συμμαζεύεται...

Φουντώνει η κόντρα Λιάγκα - Καπουτζίδη

Φουντώνει η κόντρα του Γ. Λιάγκα και του Γ. Καπουτζίδη και οι δύο παρουσιαστές δεν κρύβουν πια τον εκνευρισμό τους. Κατά καιρούς ο καθένας πετάει τα καρφάκια του για τον άλλο, όμως τις τελευταίες μέρες δίνουν «ρέστα»!

Χωρίς να ξεφεύγουν από τον χώρο του… ζωικού βασιλείου ρίχνουν εκατέρωθεν πυρά ο καθένας από την εκπομπή του.

Ο Γ. Λιάγκας σε μια από τις αναλύσεις του για το «Just the two of us» αποκάλεσε «σουπιά» τον Καπουτζίδη, ο οποίος χθες τον χαρακτήρισε… χταπόδι, που απλώνει τα πλοκάμια του σε άλλες εκπομπές.

Και φυσικά δεν έμεινε ασχολίαστο το σχόλιο… «Θέλω να απαντήσω και στον Γ. Καπουτζίδη για το σχόλιο που έκανε χτες. Το χταπόδι μπορεί να μην μιλάει, αλλά γνωρίζει. Και επειδή το χταπόδι Πωλ πέθανε, νιώθω ότι είμαι η μετενσάρκωση του Πωλ. Ως χταπόδι Λιάγκας γνωρίζω δε και θα το γράψω εδώ, ποιο ζευγάρι θα κερδίσει στον τελικό», είπε.

Αφού έγραψε σε ένα χαρτάκι τα ονόματα τόνισε ότι δεν πρόκειται για εκτίμηση, αλλά για γνώση. Τι υπονόησε; Ότι είναι στημένο το τηλεπαιχνίδι;

Το συνέχισε μάλιστα λέγοντας «Γνωρίζω κ. Καπουτζίδη… Το πρωί μου ήρθαν πολλά ονόματα από το ζωικό βασίλειο να πω, αλλά….», κατέληξε.

Να περιμένουμε μέχρι την Κυριακή για την απάντηση;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top