Καπουτζίδης: «Στον έρωτα είμαι... στουρνάρι»

Τι λέει για Νέγκα και Πολυχρονίδη;

Καπουτζίδης: «Στον έρωτα είμαι... στουρνάρι»

Ο Γ. Καπουτζίδης «ενηλικιώθηκε» και τ��υ αρέσει! Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «ΕΓΩ!» μίλησε για τον έρωτα, τις κόντρες στο «Just the two of us» και τις φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί από το παιχνίδι.

Για τον έρωτα πιστεύει ότι «είναι ανεμοστρόβιλος. Μου έχει τύχει και να φύγει γρήγορα αλλά και να διαρκέσει. Δεν είμαι καλός στο να αναγνωρίζω τον έρωτα. Ούτε όταν υπάρχει φλερτ το καταλαβαίνω εύκολα. Στον έρωτα με θεωρώ… στουρνάρι. Φοβάμαι καμιά φορά μήπως είμαι επιπόλαιος. Λέω: Είμαι ερωτευμένος τώρα ή ενθουσιασμένος»;

Τι λέει όμως για τις κόντρες Νέγκα – Πολυχρονίδη και τις φήμες περί αποχώρησής του;

«Ποτέ δεν απείλησα ότι θα εγκαταλείψω το σόου. Δεν τα παρατάω εγώ αλλά ούτε και θα άφηνα να διαρρεύσει το υποτιθέμενο: σας παρατάω και φεύγω. Εκτιμώ τη Μαριάννα και την Αθηναϊδα, έχουν στεναχωρηθεί και οι δύο και αυτό στενοχωρεί και μένα. Θέλω να λυθεί εκτός κάμερας και περιοδικών. Κατανοώ και τις δυο πλευρές. Και αυτές καταλαβαίνουν εμένα που ήρθα σε δύσκολη θέση. Σε τελική ανάλυση, πηγαίνω με ενθουσιασμό κάθε Κυριακή. Γιατί να χάσω τη χαρά μου; Φοβάμαι μήπως γίνει κάτι και χαλάσει όλο αυτό το σόου που τόσο απολαμβάνω. Εξάλλου είμαι κατά τις μόδας με τις ίντριγκες και τις κόντρες. Εκείνοι που περιμένουν την ίντριγκα από εμάς ας αλλάξουν κανάλι»!

Τέλος, εξηγεί γιατί δεν είναι πια το «καλό» παιδί της τηλεόρασης: «Δεν έχω αλλάξει ως άνθρωπος. Απλώς δεν με αγχώνει η γνώμη όλων για μένα. Δεν με αφορούν όλοι... Έκλεισα τους λογαριασμούς μου με το παρελθόν. Και τώρα περνάω μια φάση ενηλικίωσης, η οποία δεν έχει ολοκληρωθεί», υποστηρίζει και δεν κρύβει ότι είναι ευτυχισμένος και πλήρης: «Απολαμβάνω αβίαστα τα πράγματα που κάνω στη ζωή μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top