Τι συζήτησαν Μανωλίδου - Μενεγάκη για τους... άντρες;

Στο Mega μένει η Ευγενία...

Τι συζήτησαν Μανωλίδου - Μενεγάκη για τους... άντρες;

Κουβεντούλα για τους άντρες του «Master Chef» έπιασαν η Ελένη Μενεγάκη με την καλεσμένη της Ευγενία Μανωλίδου.

Η Ευγενία μίλησε αναλυτικά για τα μέλη της κριτικής επιτροπής της εκπομπής μαγειρικής, ωστόσο, αίσθηση προκάλεσε ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησε για τον Δ. Σκαρμούτσο.

«Ο Λ. Λαζάρου είναι στοργικός, έχει το πατρικό πνεύμα μέσα του. Οι περισσότεροι θέλουν να τον έχουν σαν πατρική φιγούρα, σαν ένα μπαμπά. Τον Γ. Λουκάκο, χωρίς να παρεξηγηθούν, θα τον ήθελαν πολλές ως σύζυγο. Είναι διανοούμενος, σοβαρός με πολύ καλούς τρόπους… Τον Δ. Σκαρμούτσο από την άλλη», είπε και να σου τα πονηρά γελάκια, «τον θέλεις ρε παιδί μου, σκέφτεσαι άλλα πράγματα σπίτι σου…». Τι πράγματα, δηλαδή, σκέφτεται η Ευγενία όταν βλέπει τον σεφ, που είναι, όπως είπε, «free spirit» και με πολύ χιούμορ;

Πάντως, και την Ελένη μόνο ο Σκαρμούτσος φαίνεται να την συγκινεί, αφού ήταν και ο μόνος που σχολίασε. «Ναι έχει αυτά τα τατουάζ. Πάντως ναι, έχουν προκαλέσει αίσθηση οι άντρες του Master Chef».

H Eυγενία έλυσε και τον «γρίφο» των τελευταίων ημερών: Θα μείνει στο Mega ή θα την δούμε στο «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» του Ant1;

Χωρίς να απαντήσει άμεσα, άφησε να εννοηθεί ότι θα μείνει στο Mega, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει κάνει συζητήσεις με τους υπεύθυνους του Ant1.

«Χωρίς να έχω κάνει συζητήσεις με το Mega, έχω την εντύπωση από αυτά που διαβάζω ότι επιθυμία του καναλιού είναι να παραμείνω και αυτό είναι πολύ τιμητικό. Τώρα θα δούμε. Θεού θέλοντος και Μνημονίου επιτρέποντος», είπε, εξηγώντας ότι το επόμενο «Master Chef» θα γίνει το 2012.

Η Ελένη την στρίμωξε λίγο ρωτώντας την αν έχει δεχτεί πρόταση από τον Ant1: «Απ έξω, απ΄έξω ναι. Υπάρχει ένα θετικό κλίμα από το κανάλι. Σε αυτά τα πράγματα ξέρεις ότι δεν αποφασίζουμε εμείς, αλλά το κανάλι».

«Ποιο από τα δύο», ρώτησε η Ελένη, που όπως είναι λογικό μπερδεύτηκε.

«Και τα δύο», απάντησε η Μανωλίδου, αναγκάζοντας την πα��ουσιάστρια να «σηκώσει τα χέρια ψηλά» και να αλλάξει θέμα συζήτησης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top