Μουτσινάς εναντίον Σκορδά-Λιάγκα

Κακές υπηρεσίες προσφέρει στη Μεν��γάκη

Μουτσινάς εναντίον Σκορδά-Λιάγκα

Είτε αρέσει είτε όχι στη Μενεγάκη και στον Μουτσινά, η εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα πάει καλά, ενώ τόσο το «Δέστε τους» όσο και ο «Καφές με την Ελένη», κάνουν χαμηλές πτήσεις στον πίνακα της AGB.


Το να βγαίνει λοιπόν τ΄απογεύματα ο Μουτσινάς και να σχολιάζει αρνητικά την εκπομπή της Φαίης και του Γιώργου, να λέει ότι η Φαίη δεν ξέρει να παίρνει καλές συνεντεύξεις και ότι έχει μετατρέψει το «Πρωινό mou» σε «Πολύ Μπλα Μπλα mou», εκθέτει τον ίδιον αλλά και τη Μενεγάκη, διότι πολλοί θα πιστέψουν ότι αυτή τον βάζει να τα λέει, ακόμα κι αν δεν είναι έτσι.


Το να είσαι δευτερότριτος και να επιτίθεσαι στον πρώτο, μόνο φθόνο δείχνει. Με δεδομένο λοιπόν ότι ο Μουτσινάς είναι κολλητός της Ελένης, και βγαίνει δυο φορές την εβδομάδα την εκπομπή της, καλό είναι να του συστήσει να κόψει τέτοιου είδους κατινιές.


Άλλωστε, αν ο Μουτσινάς ήθελε να χαρακτηρίσει «μεσημεριανάδικη» μια πρωινή εκπομπή, τι γνώμη έχει για την Ελένη, που τη μία σχολιάζει την αποχώρηση Μπαρμπαρίγου από τον ΑΝΤ1, και την άλλη φέρνει προσκεκλημένη την πρώην σύντροφο του νυν συντρόφου της;


Δείτε τον unfair σχολιασμό του Μουτσινά για το πώς χειρίστηκε η Φαίη, την συνέντευξη της με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top