Γ. Λιάγκας: «Γ*μώ τα φέρετρα μου»

Οι gay, τα πέη και οι… σουρεάλ διάλογοι

Γ. Λιάγκας: «Γ*μώ τα φέρετρα μου»

«Έξω φρενών» τον έκανε τον Γιώργο Λιάγκα σήμερα τα πρωί η Φαίη!H ιστορία έχει ως εξής: ενώ το ζεύγος καθόταν στο τραπέζι και συζητούσε με τους συνεργάτες του θέματα του εξωτερικού δελτίου, η συζήτηση πήγε στα… gay φέρετρα.


Τι είναι αυτά; ειδικά σχεδιασμένα φέρετρα για ομοφυλόφιλους: «Είναι χαρούμενα φέρετρα ρε παιδί μου. Είναιgay φέρετρα. Το gay, σημαίνει χαρούμενος» κάνει ο Γιώργος Λιάγκας που είχε αρχίσει να «κουράζεται» με την μακάβρια συζήτηση. Η Φαίη όμως που δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω ανταπάντησε: «Αυτό που λες είναι πολύ ρατσιστικό. Γιατί και εγώ μπορεί να είμαι χαρούμενη». Ε δεν άντεξε άλλο κι ο Λιάγκα�� και της είπε: «Γαμώ τα φέρετρα μου γαμώ!» και συνέχισε: « Ε άμα πια χτύπα ξύλο πρωί πρωί! Μα είναι θέματα αυτά;».


Το σίριαλ όμως δεν σταμάτησε εδώ, καθώς εκτός από gayφέρετρα το menu συμπεριελάμβανε και κομμένα πέη. Στην είδηση λοιπόν ότι ένας μαχαίρωσε το συγκάτοικο του και κράτησε το πέος του μέσα σε αλατόνερο ο Γιώργος Λιάγκας έκανε το ΜΠΑΜ: «Μας κόβει τα πέη, μας βάζει σε φέρετρα, έλεος πια! Ρε παιδιά πάντως, αν ρωτήσετε εδώ, όλοι τα χουν τα πέη τους».


Αυτό θα πει σουρεάλ συζήτηση…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top