Στεφανίδου:«Με τον Νίκο φιλιόμαστε δημοσίως. Δεν έχουμε κολλήματα»

Τι είπε η παρουσιάστρια μιλώντας στο «10 με 1 μαζί»

Στεφανίδου:«Με τον Νίκο φιλιόμαστε δημοσίως. Δεν έχουμε κολλήματα»

Στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» εμφανίστηκε η Τατιάνα Στεφανίδου και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και την προσωπική της ζωή!

Με κάθε ειλικρίνεια υποστήριξε ότι πλέον δεν υπάρχουν hot πρόσωπα στην ελληνική τηλεόραση, δίνοντας το παράδειγμα της Ελένης Μενεγάκη.

«Τα κανάλια δεν ασχολούνται πια με τα πρόσωπα. Πέρυσι ήταν η Μενεγάκη λόγω του διαζυγίου της με τον Λάτσιο», είπε η Τατιάνα.

«Η Φαίη που είναι έγκυος;», ρώτησε ο Καραμέρος, που έσπευσε να προλάβει «Σαν θέματα σχολιάζουμε, όχι σαν πρόσωπα για να μην παρεξηγηθούμε».

Η παρουσιάστρια του Star εξήγησε ότι ναι μεν η Φαίη «πουλάει», αλλά δεν έχει δημιουργηθεί κάποιο σκάνδαλο γύρω από το όνομα της όπως με την Ελένη ή την Τζούλια Αλεξανδράτου, ενώ υποστήριξε ότι «η Πετρούλα έχει ταλέντο».

Τέλος, δεν δίστασε να μιλήσει και για την… ερωτική της ζωή με τον Ν. Ευαγγελάτο.

Παραδέχτηκε ότι η ίδια είναι πιο διαχυτική από τον Νίκο και δεν διστάζει να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει δημοσίως. «Δεν έχουμε «κολλήματα» με τον Νίκο. Θα φιληθούμε όταν το νιώσουμε. Εγώ είμαι πιο διαχυτική, αλλά και ο Νίκος θέλει», είπε ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι «όταν δεις ένα φωτογράφο δεν θα βουτήξεις τον άλλο να τον φιλήσεις. Όχι, αυτό δεν το κάνουμε»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top