Α. Νέγκα: Με την Πολυχρονίδη ήταν σαν να παίζω με σπασικλάκι

Τι λέει η κριτής του Just the two of us για την ηθοποιό

Α. Νέγκα: Με την Πολυχρονίδη ήταν σαν να παίζω με σπασικλάκι

Η Αθηναΐς Νέγκα, η κριτής του Just the two of us, αποκάλυψε πως όταν της τηλεφώνησαν από το κανάλι για να της κάνουν τη συγκεκριμένη πρόταση, νόμιζε ότι της έκαναν πλάκα. «Δεν είμαι καλή σε αυτά», τους είπε αλλά πήγε και έκανε ένα δοκιμαστικό. « Με πήραν τηλέφωνο από το star,από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη και μου είπαν Συγχαρητήρια. Έτσι έμαθα ότι με είχαν ρποσλάβει», είπε στο Εθνος.

Για την κόντρα της με την Μαριάννα Πολυχρονίδη η ραδιοφωνική παραγωγός είπε: «Δεν το φιλοσόφησα! Η ίδια βγήκε και δήλωσε πως δύο μέλη της επιτροπής είναι άσχετα. «Αν δεν γουστάρεις γιατί μου έρχεσαι;» σκέφτηκα αυθόρμητα. Κάθε Κυριακή βάζω τα καλά μου, χτενίζομαι και πρέπει να σου κάνω χαρούλες; Δεν μου άρεσε το κλάμα της που ήταν δημόσιο. Ένιωσα άσχημα. Σαν να με έβαζαν να παίξω με το σπασικλάκι του σχολείου».

Δεν θα σκεφτόταν να μιλήσει με την ηθοποιό για να λυθεί το θέμα.« Όχι, δεν θα πάω να πιω καφεδάκι με την τύπισσα ώστε να το λύσουμε. Πήγα να κάνω μια δουλειά και με είπε άσχετη. Είναι δυσάρεστο, το πήρε πολύ σοβαρά. Δεν χαίρομαι πάντως όταν έρχεται η σειρά της να κριθεί- ούτε όμως έχω πόλεμο εναντίων της», ξεκαθαρίζει η κριτής της εκπομπής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top