Επανακυκλοφορεί η «Απογευματινή των Εργαζομένων»

Με ομόφωνη απόφαση συντακτών, διοικητικών και τεχνικών

Στην απόφαση έκδοσης της «Απογευματινής των εργαζομένων» ως free press κάθε 15 μέρες (τουλάχιστον για όσο διάστημα η εφημερίδα τελεί υπό αναστολή έκδοσης και ενώ αναμένεται η εκδίκαση της αίτησης πτώχευσης) προχωρούν μετά από ομόφωνη απόφαση οι δημοσιογράφοι, οι διοικητικοί και τεχνικοί της εφημερίδας, οι οποίοι πραγματοποίησαν σήμερα συνέλευση.

Πρώτον, να αναδείξουμε την πρωτοφανή κατάσταση που αντιμετωπίζουμε οι απλήρωτοι εργαζόμενοι της Απογευματινής - ιδιαίτερα ενόψει της εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, που έχει καταθέσει η επιχείρηση, στις 17 Δεκεμβρίου.

Δεύτερον, να αναδείξουμε το σύνολο των προβλημάτων του κλάδου, την περίοδο αυτή κατά την οποία η κρίση χρησιμοποιείται ως πρόσχημα από εκδότες και καναλάρχες με σκοπό την καταστρατήγηση και των πλέον στοιχειωδών δικαιωμάτων.

Τρίτον, και πιο σημαντικό από όλα, η «Απογευματινή των Εργαζομένων» θα έχει και πάλι ως στόχο να αναδείξουμε μέσω του ρεπορτάζ όλα τα προβλήματα που «καίνε» την ελληνική κοινωνία και τους εργαζόμενους, προσφέρονταςουσιαστική και πραγματικά αδέσμευτη ενημέρωση.

Οι εργαζόμενοι της εφημεριδάς ζητούν από όσους αναγνώστες νιώθουν ότι απειλούνται τα εργασιακά τους δικαιώματα και θέλουν να γράψουν άρθρο στην εφημερίδα και να το στείλουν στο freeapog130@gmail.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top