«Τα έσπασε» η Δέσποινα στο master chef

«Αγριεύουν» τα πράγματα λίγες ημέρες πριν από τον τελικό

«Τα έσπασε» η Δέσποινα στο master chef

«Αγριεύουν» οι κόντρες στο master chef, λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό που αναμένεται να προβληθεί μέσα στα Χριστούγεννα.

Το βράδυ της Παρασκευής και με αφορμή τις αρνητικές ψήφους που έλαβε, μία από τις παίκτριες, η Δέσποινα Κανδιλογιαννάκη, άρχισε να «χτυπιέται» μόλις ένας συμπαίκτης της, ο Ιερεμίας δήλωσε στην κάμερα πως θεωρεί πως η εξέλιξή της είναι μία ευθεία γραμμή.

Ποιος είδε την παίκτρια και δεν την φοβήθηκε… «Πώς είναι δυνατόν η δική μου πορεία να είναι στάσιμη όταν δεν είμαι καν προτεινόμενη; Για να μου λένε οι κριτές ότι δεν είμαι προτεινόμενη, πώς είναι δυνατόν να είμαι στάσιμη…. Όχι πείτε μου… Δεν υπήρχε καμία λογική στην ψηφοφορία. Τι είναι αυτά που λές;» έλεγε με δάκρυα στα μάτια και σε έξαλλη κατάσταση η Δέσποινα, η οποία τελικά θα είναι αντίπαλη με τον Μανώλη στην επόμενη μεγάλη αναμέτρηση.

«Άσε έλειψες καιρό δεν ξέρεις πώς είναι τα πράγματα», του είπε με υπονοούμενα, μόλις ανακοινώθηκε ότι οι δυο τους θα αναμετρηθούν στην επόμενη δοκιμασία.

Ρόλο «πυροσβέστη» στην ένταση ανέλαβε η Ευγενία Μανωλίδου. «Αυτό το δώσε τόπο στην οργή καμιά φορά βοηθάει πολύ και ίσως αυτό έπρεπε να γίνει προηγουμένως που φώναζες», της είπε η παρουσιάστρια και τα πνεύματα ηρέμησαν.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top