Δείτε το καινούριο σπίτι της Δήμητρας Αιγινίτη

Χωριστοί δρόμοι για Σρόιτερ-Αιγινίτη

Δείτε το καινούριο σπίτι της Δήμητρας Αιγινίτη

O χωρισμός του Αντώνη Σρόιτερ και της Δήμητρας Αιγινίτη έγινε γνωστός μέσω facebook. Μέσω διαδικτύου συνεχίζονται και τα σχόλια για την κατάσταση που βρίσκεται ο καθένας τους.

Η Δήμητρα Αιγινίτη έφυγε από το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο και μετακόμισε στα Νότια προάστια. Στα αποκελιστικά πλάνα που εξασφάλισε η εκπομπή Super Star η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, φορώντας μια ροζ φόρμα και βγάζοντας τον σκύλο της βόλτα δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Επέστρεψε στο καινούριο της σπίτι λίγη ώρα α��γότερα, λέγοντας οτι δεν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση.

Η Δήμητρα Αιγινίτη πάντως τα λέει στο facebook. «Αγαπημένο μου παρελθόν κάνεις λίγο στην άκρη σε παρακαλώ για να σε προσπεράσω;», έγραψε στον τοίχο της, ενώ στην προσωπική κατάσταση στην σελίδα της στο διαδίκτυο από «παντρεμένη» έγινε «ελεύθερη».

Ο Αντώνης Σρόιτερ ο οποίος εμφανίζεται στα δελτία ειδήσεων χωρίς τη βέρα του σχολίασε στην δική του σελίδα. « Στο έργο της ζωής σου, δεν είσαι ποτέ σκηνοθέτης γιατί η τύχη το σκηνοθετεί για σένα. Φρόντισε τουλάχιστον να μην είσαι κομπάρσος αλλά ο πρωταγωνιστής».

Η κρίση στο γάμο τους, έφερε το νιόπαντρο ζευγάρι σε χωριστούς δρόμους και μέχρι τώρα δεν έχει κάνει κανείς τους καμία δήλωση για τους λόγους που τους απομάκρυναν. Όμως συνεχίζουν, τουλάχιστον, να ενημερώνουν τους φίλους τους μέσω facebook για τις σκέψεις τους!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top