Όταν ο Γ. Λιάγκας συνάντησε την Πετρούλα

Και είπαν μαζί τον… καιρό!

Όταν ο Γ. Λιάγκας συνάντησε την Πετρούλα

Του… καιρού έγινε όταν Γιώργος Λιάγκας και Πετρούλα συναντήθηκαν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η Πετρούλα, βλέποντας τον Γιώργο Λιάγκα να «δυσκολεύεται» να πει τον καιρό ανέλαβε δράση: «Αχχχ… δεν ξέρει ο καψερούλης» είπε, και όρμηξε στο στούντιο να τον… βοηθήσει!


Στη θέα της όπως είναι φυσικό ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε ν΄αντισταθεί και έκατσε να το… απολαύσει! «Πάρτε μάτι» του έκανε σινιάλο η Πετρούλα και ξεκίνησε: «Με αυτόν τον καιρό προτείνω να κάτσετε σπιτάκι, να ανάψετε το τζάκι, με καλό παρεάκι, να ζεστάνετε λιγάκι το… κο… καλάκι σας!». Τάδε έφη Πετρούλα και έμεινε στήλη άλατος ο Λιάγκας που όλη την ώρα γελούσε συνεχώς με τις ατάκες του μοντέλου.


Η μόνη κουβέντα που πρόλαβε ν΄αρθρώσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι : «αυτό δεν μπορώ να το κάνω εγώ», και εννοούσε το λίκνισμα των πλούσιων ελεών της Πετρούλας. Πάντως δεν μπορούμε να πούμε, η Πετρούλα τον αντάμειψε στο τέλος: «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα, είναι ο κύριος Γιώργος και είναι… ατελείωτος!» είπε, και ΝΑΑΑ το χαμόγελο ο Λιάγκας!


Κάτσε καλά Γιώργο, γιατί σε βλέπει και η Φαίη!...


Δείτε την «παράσταση» που έδωσε η Πετρούλα στη χθεσινή εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top