Όταν ο Γ. Λιάγκας συνάντησε την Πετρούλα

Και είπαν μαζί τον… καιρό!

Του… καιρού έγινε όταν Γιώργος Λιάγκας και Πετρούλα συναντήθηκαν στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Η Πετρούλα, βλέποντας τον Γιώργο Λιάγκα να «δυσκολεύεται» να πει τον καιρό ανέλαβε δράση: «Αχχχ… δεν ξέρει ο καψερούλης» είπε, και όρμηξε στο στούντιο να τον… βοηθήσει!


Στη θέα της όπως είναι φυσικό ο Γιώργος Λιάγκας δεν μπόρεσε ν΄αντισταθεί και έκατσε να το… απολαύσει! «Πάρτε μάτι» του έκανε σινιάλο η Πετρούλα και ξεκίνησε: «Με αυτόν τον καιρό προτείνω να κάτσετε σπιτάκι, να ανάψετε το τζάκι, με καλό παρεάκι, να ζεστάνετε λιγάκι το… κο… καλάκι σας!». Τάδε έφη Πετρούλα και έμεινε στήλη άλατος ο Λιάγκας που όλη την ώρα γελούσε συνεχώς με τις ατάκες του μοντέλου.


Η μόνη κουβέντα που πρόλαβε ν΄αρθρώσει ο Γιώργος Λιάγκας είναι : «αυτό δεν μπορώ να το κάνω εγώ», και εννοούσε το λίκνισμα των πλούσιων ελεών της Πετρούλας. Πάντως δεν μπορούμε να πούμε, η Πετρούλα τον αντάμειψε στο τέλος: «Είμαι η Πετρούλα και μόλις τελείωσα, είναι ο κύριος Γιώργος και είναι… ατελείωτος!» είπε, και ΝΑΑΑ το χαμόγελο ο Λιάγκας!


Κάτσε καλά Γιώργο, γιατί σε βλέπει και η Φαίη!...


Δείτε την «παράσταση» που έδωσε η Πετρούλα στη χθεσινή εκπομπή «Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top