Στέφανος και Μελίτα ξανά μαζί στο κρεβάτι!!!

Νέοι έρωτες και -φυσικά- ίντριγκες στα «Μυστικά»

Στέφανος και Μελίτα ξανά μαζί στο κρεβάτι!!!

Να και κάτι καλό για να περιμένετε την Δευτέρα! Τουλάχιστον οι fans των «Μυστικών της Εδέμ» θα έχουν κάθε λόγο να χαίρονται που ξεκινάει η εβδομάδα, αφού οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικότατες!!!

Η πιο πιπεράτη εξέλιξη είναι στο ειδύλλιο Στέφανου – Μελίτας! Οι δυο τους -επιτέλους- τα βρίσκουν και γίνονται ζευγάρι και επίσημα.

Καλά, όχι τόοοσο απλά. Η Μελίτα βάζει τους δικούς της όρους (δεν έχει και άδικο μετά από αυτά που έχει περάσει) και ζητάει στον Στέφανο να μιλήσει με την Ερριέτα και να της ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

Ο Στέφανος το δέχεται και πράγματι αποκαλύπτει στην Ερριέτα το πόσο ερωτευμένος είναι με την Μελίτα και εκείνη –μετά από μια ελαφρά υστερία- το παίζει cool και του λέει να μείνουν φίλοι.

Υπό αυτές τις συνθήκες, όπως καταλαβαίνετε, δεν θα μπορούσε να του αντισταθεί η Μελίτα και για αυτό θα τους δούμε σε καυτό τετ- α - τετ στο κρεβάτι!

Οι προθέσεις της Ερριέτας όμως δεν είναι τόσο αθώες, αφού θα προσπαθήσει με αφορμή την δίκη της Αντιγόνης να τον ξανακερδίσει. Ζητάει μάλιστα την βοήθεια του σε ένα πρόβλημ�� και η Μελίτα τα «παίρνει»…

Πηγή: TVΖάπινγκ

Πρώτη ανάρτηση: 03/12/2010 09:32

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top