Τι κοινό έχουν Μενεγάκη - Σκορδά και Λιάγκας - Παπανδρέου;

Η μάχη του... christmas spirit στην πρωινή ζώνη

Τι κοινό έχουν Μενεγάκη - Σκορδά και Λιάγκας - Παπανδρέου;

Αυτό το «Christmas spirit» φαίνεται ότι έχει επηρεάσει για τα καλά τους παρουσιαστές της πρωινής ζώνης... Μετά την Ελένη Μενεγάκη, που χθες εμφανίστηκε με μια τεράστια ροζ καρδιά στην μπλούζα της με το μήνυμα «Ι am in love», σήμερα η Φαίη Σκορδά το πήγε ένα βήμα παρακάτω…

«Ι love George» έγραφε η μπλούζα της (από την Ελένη την εμπνεύστηκε απλά πρόσθεσε το όνομα) αλλά ο Λιάγκας ούτε που την πρόσεξε…

«Εντάξει Γιώργο δεν πειράζει», είπε όλο παράπονο η Φαίη στην αρχή της εκπομπής και ο Γιώργος τα έχασε. «Μαζί ντυθήκαμε στο καμαρίνι και ούτε που το πρόσεξε», είπε η Φαίη απευθυνόμενη στους πανελίστες της εκπομπής.

«Για ποιον Γιώργο λέει;», αναρωτήθηκε ο Λιάγκας κοιτώντας την μπλούζα, όμως η αδιαφορία του ήταν εμφανέστατη. «Για τον George Bush θα είναι», πρόσθεσε κάνοντας την Φαίη ακόμα πιο έξαλλη.

«Για τον Παπανδρέου είναι!! I love George Papandreou», είπε η παρουσιάστρια και επί τόπου γυρνάει στον Λιάγκα με ένα βλέμμα δολοφονικό και του λέει: «Δεν πειράζει, προχώρα εσύ δυναμικά»… Σαν να του λέει «Θα σε φτιάξω εγώ».

Και αφού έπιασε το μήνυμα ο George ότι δεν τον έπαιρνε και πολύ, σηκώθηκε να πει τον καιρό. Τελειώνοντας την πρόβλεψη, αποφάσισε να παίξει τραβαδούρος του έρωτα και, κοιτώντας την Φαίη στα μάτια, άρχισε να τραγουδά «Έτσι απλά σ’ αγαπώ…».

Και που να έρθουν και τα Χριστούγεννα να δούμε τι θα γίνει…

Άραγε οι Καραμεροχαριτάτοι θα μας ενημερώσουν για τις... αγάπες τους;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top