Ο Χαριτάτος η αιτία που αποχώρησε η Αργυρώ;

Όλο το παρασκήνιο της απόφασης και το επόμενο βήμα της

Ο Χαριτάτος η αιτία που αποχώρησε η Αργυρώ;

Μια ατάκα του Σ. Χαριτάτου ήταν αιτία να εγκαταλείψει στα μέσα της χρονιάς το πόστο της στην κουζίνα του «10 -1 μαζί» η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Μέχρι σήμερα όλοι αναρωτιόμασταν τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση, αν επρόκειτο να πάει σε άλλη εκπομπή (και συγκεκριμένα στης Ελένης Μενεγάκη) και ποιο είναι το επόμενο βήμα της.

Εμείς είμαστε εδώ για να σας λύσουμε όλες σας τις απορίες!

«Κατά την διάρκεια ενός break (στις 18 Νοεμβρίου), λίγο πριν αποφασιστεί το θέμα που θα ακολουθήσει και ενώ η Αργυρώ περίμενε στην κουζίνα, ακούσαμε όλοι τον Σπύρο να απαντάει έντονα, δυνατά και καθόλου ευγενικά σε αυτόν που του είχε μιλήσει από το κοντρόλ σχετικά με την στήλη της μαγειρικής. Δεν μπορώ να μεταφέρω τα λόγια του με ακρίβεια, γιατί δεν λέγονται, αλλά ανάμεσα στα άλλα είπε: «Αμάν πια με αυτή την Αργυρώ!». Εκείνη κοκκίνισε, γύρισε το βλέμμα της αλλού και έκανε ότι δεν ακούει. Η συνέχεια ήταν να μην εμφανιστεί στην εκπομπή την Δευτέρα 22 Νοεμβρίου και να καταλάβουμε όλοι από τους ψίθυρους στο πλατό ότι η Αργυρώ δεν θα ξανάρθει», αποκαλύπτει τεχνικός της εκπομπής.

Προς απογοήτευση των φανατικών της θαυμαστών η Αργυρώ θα μείνει εκτός τηλεόρασης, τουλάχιστον για φέτος, σύμφωνα με το περιοδικό «People».

«Τέλος η τηλεόραση για μένα φέτος. Του χρόνου θα δούμε. Θέλω να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω», είπε η γνωστή μαγείρισσα, σύμφωνα με το περιοδικό, ενώ στενοί της συνεργάτες εξηγούν ότι δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα να βρεθεί σε ��λλη εκπομπή.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top