Μάθετε όλες τις εξελίξεις από τις «Κούκλες»!

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια;

Μάθετε όλες τις εξελίξεις από τις «Κούκλες»!

Οι «Κούκλες» του Mega έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις του τηλεοπτικού κοινού, που σίγουρα θέλει να μάθει την συνέχεια! Μάθετε λοιπόν όλες τις λεπτομέρειες:

Όσο περνούν τα επεισόδια, τα πράγματα περιπλέκονται πολύ στις ζωές της «Μιμής» (Ράνια Σχίζα), «Κορίνας» (Δήμητρα Ματσούκα), «Κατερίνα» (Λίνα Σακκά) και της «Άννα» (Μαρία Ζορμπά).

Η φιλία τους μάλιστα θα τεθεί σε κίνδυνο, ενώ τα ειδύλλια γίνονται όλο και πιο σύνθετα.

Η σχέση της Κορίνας και του Ορέστη (Μ. Χατζηδάκη) θα περάσει από 40 κύματα, όταν η γυναίκα του Σίσσυ (Αλίνα Κωτσοβούλου) θα αντιληφθεί τον παράνομο δεσμό τους.

Την ίδια ώρα ο Παύλος (Αστέριος Πελτέκης) ερωτεύεται όλο και πιο βαθιά την Κατερίνα, η οποία έχει να αντιμετωπίσει την άφιξη της μητέ��ας της (Σόφη Ζανίνου) που έχει σκοπό να φτιάξει τις διαταραγμένες σχέσεις με την αδερφή της,Νατάσσα (Χριστίνα Μητροπούλου).

Η Μιμή συνεχίζει να προσπαθεί να ξανακερδίσει την κόρη της, ενώ η μεγάλη ανατροπή έρχεται από την Άννα και τον Γιώργο, που θα ανταλλάξουν το πρώτο τους φιλί!

Ο Αστέριος Πελτέκης (Παύλος) μίλησε στoHELLO! για την σειρά και ευχήθηκε «να αρχίσουν να βλέπουν την σειρά περισσότεροι άντρες, γιατί θα βγουν κερδισμένοι μαθαίνοντας πολλά πράγματα για την γυναικεία ψυχολογία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top