Βαθαίνει η κρίση στον ελληνικό τύπο

Ντόμινο αρνητικών εξελίξεων

Οι αρνητικές εξελίξεις στον ελληνικό τύπο διαδέχονται η μία την άλλη, καθώς η κρίση βαθαίνει και η πραγματικότητα γίνεται ολοένα και πιο εφιαλτική.

Σύμφωνα με πληροφορίες απολύσεις γίνονται και στον «Πήγασο». Νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί απολύσεις στον ΔΟΛ, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες προχώρησε στην οριστική διακοπή της ημερήσιας έκδοσης του Βήματος.

Οι εργαζόμενοι προχώρησαν σε ανακοίνωση νέας 48ωρης απεργία στο ΔΟΛ, η οποία θα άρχιζε στις 09:00 το πρωί της Πέμπτης και θα έληγε την ίδια ώρα το πρωί του Σαββάτου. Η απόφαση αυτή δημιουργούσε μεγάλα προβλήματα και τίναζε στον αέρα την κυκλοφορία του Κυριακάτικου Βήματος.

Έτσι μετά από διαβουλεύσεις η διοίκηση του Ομίλου πήρε πίσω τις απολύσεις και οι εργαζόμενοι ανέστειλαν τις κινητοποιήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις πριν από δύο τρεις εβδομάδες έκλεισε η εφημερίδα Απογευματινή, ενώ προβλήματα αναμένονται και σε άλλα έντυπα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top