Το καλύτερο πιάτο στο αποψινό Τεστ Δημιουργικότητας είχε ο Νίκος Τρ. και εκτός από μία θέση στην τελική εξάδα του MasterChef 2023, κέρδισε και 1.000 ευρώ.
Τον παίκτη αποθέωσαν οι κριτές για τη δημιουργία του, λέγοντας στους συμπαίκτες του ότι πραγματικά είναι κρίμα που δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αυτό το πιάτο.
Την τελική εξάδα συμπλήρωσαν η Μαρία Μπέη που βρισκόταν ήδη στον εξώστη, καθώς είχε τα πλεονεκτήματα, ο Άγγελος και η Μαρία Λαζαρίδου.
MasterChef 2023: Γυναικεία υπόθεση το τελευταίο Mystery Box - Ποια κέρδισε;
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Ο Δημήτρης δεν έβγαλε πιάτο στην πιο κρίσιμη φάση του MasterChef!
Οι μάγειρες με τις λιγότερο καλές προσπάθειες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Δημήτρης, που δεν κατάφερε να βγάλει πιάτο, ο Γιώργος Πορφύρης και ο Αλέξανδρος. Αύριο, δύο θα περάσουν στους top 6, ενώ ένας τους θα αποχαιρετήσει για πάντα το όνειρο του MasterChef 2023.