Συναισθηματικά φορτισμένος ο Καπουτζίδης στην ΕΡΤ για την Eurovision!

«Μου θύμισες τη δική μου πρώτη χρονιά»

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή της ΕΡΤ

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν ήταν το μεσημέρι της ο Γιώργος Καπουτζίδης. Με το που βρέθηκε στο πλατό και το πλευρό του Φώτη Σεργουλόπουλου έγινε σύνδεση με το Λίβερπουλ, όπου εμφανίστηκαν στην οθόνη η Μαρία Κοζάκου κι η Τζένη Μελιτά

«Θα κλάψω! Είστε υπέροχες, θα κλάψω πραγματικά, συγκινούμαι πολύ. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε! Δεν κρατιέμαι, θέλω να το πω. Μαρία μου, σε αγαπώ πάρα πολύ, μου λείπεις πάρα πολύ, σε σκέφτομαι πολύ. Τζένη μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ.

Σε ευχαριστώ σαν τηλεθεατής για αυτό που άκουσα, γιατί άκουσα έναν άνθρωπο που το κάνει με τόση χαρά αυτό το πράγμα και μου θύμισες τη δικιά μου τη χαρά που είχα κάποτε στη δικιά μου πρώτη χρονιά», είπε αρχικά. 

«Και σαν φίλος θέλω να σε ευχαριστήσω επίσης γιατί κατάλαβα ότι η φίλη μου έπεσε σε πολύ καλά χέρια και είναι με έναν άνθρωπο που περνάει πραγματικά καλά. Είμαι διπλά χαρούμενος, διπλα ευχαριστώ!», πρόσθεσε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Η συμπαρουσιάστρια του Φώτη Σεργουλόπουλου, Τζένη Μελιτά, ουσιαστική αντικατέστησε τον Γιώργο Καπουτζίδη στην αναμετάδοση του μουσικού διαγωνισμού της Eurovision.