Γερμανού για Γεωργούλη: «Θα τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου»

«Τι να πει κι αυτή τώρα που είναι φίλη του» της γράφουν

Η Ναταλία Γερμανού συζητώντας «ζωντανά» στην εκπομπής της «Καλύτερα δε γίνεται» την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία για σεξουαλική κακοποίηση της Ε.Χ. εις βάρος του, απάντησε στα σχόλια που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες για τον «φίλο της», όπως της γράφουν. Η Ναταλία Γερμανού είχε υποδεχτεί στο πλατό της εκπομπής της τον ευρωβουλευτή και ηθοποιό πριν από λίγους μήνες.

Αλέξης Γεωργούλης: Τι έλεγε για τον έρωτα και τα... ατυχήματα ασυνεννοησίας

«Επειδή διαβάζω τα σχόλια και λένε:“Τι να πει κι αυτή τώρα που είναι φίλη του”. Να σας πω το εξής – γιατί και οι προηγούμενοι περίπου φίλοι μου ήταν – τα τελευταία τρία χρόνια που κατά καιρούς έχουν κατηγορηθεί και τους έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, άλλοι καταδικάστηκαν και για κάποιους άλλους εκκρεμεί η υπόθεση…» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια.

Ο ευρωβουλευτής και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης / ΙΝΤΙΜΕ

Και ξεκαθάρισε για την στάση της απέναντι στον Γεωργούλη: «Άλλο η φιλία και άλλο το να κάνεις μία εκπομπή και να πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα τα φερόμενα ως θύματα και τους φερόμενους ως θήτες. Δεν υπάρχει φιλία όταν θίγεται ένας άνθρωπος και στην περίπτωσή μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μία καταγγελία από μία σοβαρή κοπέλα απέναντι σε έναν άνθρωπο που βεβαίως, τον έχω φέρει στην εκπομπή, βεβαίως τον συμπαθούσα και τον συμπαθώ μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου».