TractioN: Καλεσμένος της εκπομπής ο Αλέκος Συσσοβίτης

Αυτή την Κυριακή 19/2 στις 13:00

Το trailer της σημερινής εκπομπής TractioN

Τον ταλαντούχο ηθοποιό Αλέκο Συσσοβίτη υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο ολοκαίνουργιο επεισόδιο του TractioN και, μάλιστα, με ένα από τα πιο ιδιαίτερα οχήματα, που έχουν παρουσιαστεί ποτέ από την εκπομπή.

Ο Αλέκος Συσσοβίτης με τον Κώστα Στεφανή

Μαζί με τον Θανάση Χούντρα περιεργάζονται το CAN-AM SPYDER! Δεν είναι αυτοκίνητο, δεν είναι μοτοσικλέτα, διαθέτει όμως πολλά χαρακτηριστικά και από τα δύο είδη, όντας, εν τέλει, κάτι εντελώς μοναδικό. Το τρίτροχο, σπορτίφ και επιθετικό CAN-AM SPYDER είναι ο ορισμός του οχήματος που ονειρεύονται όποιοι πηγαίνουν κόντρα σε κάθε συμβατικότητα. Τρίτροχο, τρικύλινδρο, με 115 ίππους, το CAN-AM SPYDER είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό!

Δείτε όλες τις εκπομπές του TractioN

Ο Αλέκος Συσσοβίτης στην εκπομπή TractioN

Ο καλεσμένος της εκπομπής εκδηλώνει με ενθουσιασμό τις απορίες του για το ασυνήθιστο αυτό είδος μηχανοκίνητης... ζωής. Ο Κώστας Στεφανής και ο Θανάσης Χούντρας προσπαθούν να ανταποκριθούν επαρκώς στον καταιγισμό ερωτήσεων του Αλέκου Συσσοβίτη σχετικά με το CAN-AM SPYDER, κάτι που αποδεικνύεται πολύ συναρπαστικό! Στο TractioN πάντα οι ενδιαφέροντες άνθρωποι συναντούν ενδιαφέροντα οχήματα!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής:

  • OPEL CROSSLAND: Ο Θωμάς Ευθυμίου, ως υπόδειγμα οικογενειάρχη, αναζητά ένα αυτοκίνητο για να προλαβαίνει τη διεκπεραίωση όλων των υποχρεώσεών του. Ο Μάνος Στεφανής προτείνει το Opel Crossland, το επιτυχημένο και ελκυστικό SUV της Opel στην πιο εξελιγμένη -και εξοπλισμένη- εκδοχή του. Με bonus, πέρα από τις διαδρομές για τα... οικογενειακά βάρη, την απεριόριστη προθυμία του Opel Crossland για εξορμήσεις πέρα από τα όρια της πόλης!
  • VW TAIGO: Η VW βάζει ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό της: Να συνδυάσει τα καλύτερα στοιχεία από τη σιλουέτα δύο εντελώς διαφορετικών κατηγοριών, των SUV και των Coupé. Το αποτέλεσμα μαγνητίζει το βλέμμα, αλλά, όπως παρατηρεί η Ινώ Στεφανή, χάρη στο πρωτότυπο, καινοτόμο VW Taigo, ο κάτοχός του και η συντροφιά του θα ανακαλύψουν τις χάρες του ενεργού τρόπου ζωής στην απόλυτη κυριολεξία του!
  • KIA SPORTAGE: Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2023 για την Ελλάδα, το Kia Sportage δεν είναι μόνο ένα μοντέλο που γοήτευσε τους ειδικούς δημοσιογράφους με την ολόπλευρη ποιότητά του. Όπως επισημαίνουν η Ινώ Στεφανή και ο Βασίλης Τσακίρογλου στην παρουσίασή του αυτοκινήτου αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του TractioN, το Kia Sportage αποτελεί λαμπρό παράδειγμα παράδοσης αλλά και αλματώδους προόδου, ταυτόχρονα!