Αποχώρησε από την εκπομπή και πέταξε τα «καρφιά» του για την παρουσιάστρια

Ο Γιώργος Δάσκαλος για το τηλεοπτικό «διαζύγιο» από τη Μάριον Μιχελιουδάκη

Ο Γιώργος Δάσκαλος στο Breakfast@star

Πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστό πως ο Γιώργος Δάσκαλος αποχωρεί από την εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» με τη Μάριον Μιχελιδάκη.

Μετά το τηλεοπτικό «διαζύγιο» ο δημοσιογράφος βρέθηκε στο κοντρόλ με τη Μαίρη Αργυριάδου εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για όσα συνέβησαν. Ανέφερε, μάλιστα, ότι δε θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά με την παρουσιάστρια.

Γιώργος Δάσκαλος: Δε μου άρεσε το περιβάλλον στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη

«Το 2023 δεν μπήκε πολύ καλά. Δεν τα βρήκαμε. Δε μου άρεσε το περιβάλλον στην εκπομπή της Μάριον Μιχελιδάκη. Δεν υπήρχε σεβασμός. Αν υπάρχει πολύ «αυταρχισμός» σε μια εκπομπή δε με ενδιαφέρει να είμαι σε μια τέτοια εκπομπή. Δε θα συνεργαζόμουν ξανά με τη Μάριον Μιχελιδάκη, αλλά θα ήθελα να συνεργαστώ ξανά με τη Σοφία Αλιμπέρτη. Είναι από τους καλύτερους ανθρώπους που έχω συνεργαστεί στη ζωή μου. Λείπει από την τηλεόραση. Είναι ακομπλεξάριστος άνθρωπος», ανέφερε στο «Breakfast@star».

Ο Γιώργος Δάσκαλος θυμήθηκε και την εποχή που ήταν στο κοντρόλ του Fame Story 3 και έβλεπε όσα συνέβαιναν στο σπίτι του talent show. «Ήμουν στο κοντρόλ του Fame Story 3 με Λιανό, Νάνσυ και Περικλή. Ερωτοτροπούσαν. Τι να κάνουν; Ήταν τόσους μήνες κλεισμένα τα παιδιά».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»