Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: «Έκλαιγα για δύο ώρες μέσα στο αυτοκίνητο»

Όσα είπε για τον ρόλο της «Άννας» που την έκανε γνωστή

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ στο The 2Night Show

Είναι ένα από τα «φρέσκα» πρόσωπα της τηλεόρασης, αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο μας συστήθηκε με τον ρόλο της «Άννας» στη σειρά του ΑΝΤ1, Παγιδευμένοι.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ: Το παιδί θαύμα στη μουσική που έγινε ηθοποιός

Ο λόγος για τη Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, που το βράδυ της Τρίτης βρέθηκε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ταλαντούχα ηθοποιό, μίλησε στο The 2Night Show για την παραμονή της στην Αγγλία και την πρόταση για τον ρόλο της στη σειρά. Παράλληλα, αποκάλυψε γιατί έβαλε τα κλάματα μετά την πρώτη ακρόαση.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχει ξεχωρίσει τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ έχει ξεχωρίσει τόσο για το υποκριτικό της ταλέντο όσο και για την εξωτερική της εμφάνιση

«Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό κι αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δε θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους Παγιδευμένους. Μετακόμισα μέσα σε δύο ημέρες. Δεν πήγα με γνώμονα την επιτυχία, αλλά το ένστικτο. Μετά την ακρόαση για τους Παγιδευμένους μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου κι έκλαιγα δυο ώρες! Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική, μετά από 8ωρη βάρδια που δούλευα στο Λονδίνο», αποκάλυψε.

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «Πήρα την απόφαση να γίνω ηθοποιός στη Γ΄Λυκείου. Μετά από ένα μιούζικαλ που είδα στο Λονδίνο σκέφτηκα ότι αυτοί κάνουν ό,τι μου αρέσει να κάνω. Στο Λύκειο δεν μπορούσα να διαβάσω δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ, έδωσα Πανελλήνιες μόνο και μόνο για το φοιτητικό πάσο.

Η απίστευτη μεταμόρφωση της Μάρθας Λαμπίρη Φεντόρουφ για τον ρόλο της Άννας

Τον πρώτο χρόνο πήγα σε ιδιωτική σχολή, τον δεύτερο ξανάδωσα στο Εθνικό για να τους θυμίζω ότι υπάρχει μια τρελή που έρχεται κάθε χρόνο και τη δεύτερη χρονιά μπήκα. Με το που μπήκα στη δραματική αποδέχτηκα ότι δε θα παίρνω όλες τις δουλειές, κι ότι έπρεπε να συμφιλιωθώ με την απόρριψη».

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε σκηνή από τη σειρά Παγιδευμένοι

Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη σε σκηνή από τη σειρά Παγιδευμένοι
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top