Τσιμτσιλή: Όποιος θεωρεί ότι θα πάει συμπαρουσιαστής στη Μενεγάκη πλανάται

Πώς σχολίασε η παρουσιάστρια όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της στο Happy Day σχολίασαν όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, σχετικά με τη συνεργασία του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε τη λέξη «συμπαρουσιαστής» που είπε ο Γιώργος Λιάγκας, επισημαίνοντας ότι «μην τρελαθούμε τώρα, ότι η Ελένη πήρε συμπαρουσιαστή;».

«Μπορεί έτσι να του είπε για να τον κλείσει. Εγώ όταν είδα το όνομά του στην Ελένη Μενεγάκη, έτσι σκέφτηκα», αποκρίθηκε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

«Η Ελένη Μενεγάκη, όπως τη ξέρω εγώ και όπως ξέρω ότι διαχειρίζεται τις συνεργασίες της, δεν έχει ανάγκη να πλασάρει σε κάποιον μία διαφορετική πραγματικότητα.

Όποιος θεωρεί ότι μπορεί να πάει στο πλευρό της ως συμπαρουσιαστής, πλανάται. Τώρα η Ελένη σαν παρουσιάστρια να νιώθει τόσο άνετα με κάποιον που να του δώσει χώρο και τηλεοπτικό αέρα, ώστε να είναι σχεδόν στο πλάι της, ΟΚ» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Ας αφήσει ο Γιώργος την εκπομπή της Ελένης και ας κοιτάξει τους δικούς του συνεργάτες. Ο Γιώργος θα πει στην Ελένη πώς θα διαχειριστεί τους ανθρώπους της εκπομπής της; Η Ελένη πάντα έτσι ήταν, δεν άλλαξε. Μπορεί να υπάρχει λόγος, δεν τον ξέρουμε αυτόν», συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Δημήτρης Παπανώτας. 

Λιάγκας για Ουγγαρέζο: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ της Μενεγάκη, εκδιώχθηκε και τώρα κάνει στήλη»

Να σημειωθεί ότι το πρωί της Πέμπτης ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε την απομάκρυσνη του Δημήτρη Ουγγαρέζου από το πάνελ της Ελένης Μενεγάκη.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ο Ουγγαρέζος με ρώτησε κι εμένα και τη Φαίη πέρσι που ήταν εδώ. Μου είπε ότι του είχε δοθεί η ευκαιρία να πάει στη Μενεγάκη. Του είπα στο καλό και με αγάπη. Συναντώ και τη Μενεγάκη στο Μεγανήσι και μου είπε πόσο χαρούμενη ήταν που πήρε τον Ουγγαρέζο».

Και συνέχισε λέγοντας: «Και τώρα βλέπω ότι εκεί που ήταν συμπαρουσιαστής ο Ουγγαρέζος, σιγά-σιγά στο πάνελ πήγαινε μια θέση αριστερά, μια θέση αριστερά. Τα ξέρει ο Τεργιάκης αυτά»!

Και ο Τάσος Τεργιάκης είπε: «Βαριά κουβέντα αυτό. Συμπαρουσιαστής δεν είναι κανένας στην εκπομπή της Ελένης. Η Ελένη παρουσιάζει την εκπομπή»!

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Ήταν πρώτη θέση στο πάνελ και τώρα εκδιώχθηκε από το πάνελ και κάνει μια ωραία στήλη πεντάλεπτη δικιά του. Υπήρχαν εκπομπές που δεν εμφανίστηκε καθόλου ή εμφανίστηκε λίγο… Λες ότι παρεξηγήθηκε η Ελένη και τον έβαλε τιμωρία; Σαν καψόνι. Εσείς που έχετε συνεργαστεί με την Ελένη γίνονται καψόνια;».

Με τον πρώην συνεργάτη της, Τάσο, να απαντά: «Εγώ 10 χρόνια εκεί δεν είχα κανένα καψόνι εναντίον μου. Υπήρξε και εκπομπή που μπήκα 2 λεπτά, υπήρξε και εκπομπή που ήμουν και για 2-3 ώρες στον αέρα»!

Κλείνοντας το θέμα ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε ότι γνωρίζει τη συμφωνία που έχει γίνει ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο αλλά δεν μπορεί να πει τίποτα.