Καγιά: Η οικογένεια, το μόντελινγκ, η Σοφία Χατζηπαντελή και το GNTM

Το μοντέλο και κριτής του GNTM 5 μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night Show»

Η κριτής του GNTM, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν, θυμήθηκε τη μεγαλή πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ, η οποία ξεκίνησε μόλις στα 14 της χρόνια. 

Βίκυ Καγιά: Περπάτησε στο fashion show του Ζούλια μαζί με τη μητέρα της!

«Στην αρχή της καριέρας μου μόνο έκλαιγα, αλλά δεν μπορούσα να το πω στους γονείς μου, γιατί θα με γυρνούσανε στην Ελλάδα. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adriana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές». 

Η ίδια μίλησε για τα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή της στα πρώτα της βήματα και πώς ένα πρόβλημα υγείας την «έριξε» ψυχολογικά και την ανάγκασε να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα πως δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου», είπε αρχικά και συμπλήρωσε «Όσες φορές είπα «το έχω, έφτασα», έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της Channel, φωτογράφιση για την αμερικανική Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα, γύρισα για ενάμιση χρόνο στην Ελλάδα και έπαιρνα διαρκώς χάπια».

Το GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή

Το μοντέλο αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο GNTM 5 και στο πρόσωπο, το οποίο πρωτοσυστήθηκε μέσα από τον διαγωνισμό μόδας του Star, κερδίζοντας κατευθείαν τις εντυπώσεις, τη Σοφία Χατζηπαντελή.

GNTM 5 - Καγιά: «Θέλω να κερδίσεις το GNTM! Το θέλω!» - Σε ποια το είπε;

«Στο GNTM είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση.

Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: “Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή”», αποκάλυψε για την πρώτη της συνάντηση με τη Σοφία Χατζηπαντελή.

 

 

Με τον Ηλία Κρασσά είναι παντρεμένοι 8 χρόνια, ενώ ο ερχομός των παιδιών τους, του Καρόλου και της Μπιάνκα, ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. 

Βίκυ Καγιά - Ηλίας Κρασσάς: Ευτυχισμένες οικογενειακές διακοπές στη Μύκονο

 

«Η Μπιάνκα είναι 7,5 και ο Κάρολος 4,5. Είμαι μαμά και έχουμε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται Σαββατοκύριακο στο σπίτι, περνάμε τέλεια», δήλωσε για την οικογένειά της η Βίκυ Καγιά και στη συνέχεια πρόσθεσε για τα αγγελούδια της «Αν μπορώ να πω τι είναι το τέλειο στη ζωή, αυτό είναι τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που ψυχολογούν τα πράγματα, βλέπεις πρώτη φορά πώς έπρεπε να είσαι, είναι μαγικό αυτό το πράγμα. Η κόρη μου έρχεται συχνά στα γυρίσματα, όποτε μπορεί, θέλει να γίνει καλλιτέχνης γιατί ζωγραφίζει, αν μου έλεγε να πάει για μοντέλο με χαρά, αλλά να ρωτήσετε τον Ηλία Κρασσά, δεν υπάρχει περίπτωση».

Βίκυ Καγιά: «Δεν έχω αδικήσει κανέναν»

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βίκυ Καγιά με ειλικρίνεια ανέφερε πως «δεν έχει αδικήσει κανέναν», όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον χώρο της μόδας.

«Το λέω με το χέρι στην καρδιά, όσα χρόνια δουλεύω, δεν έχω αδικήσει και ενοχλήσει κανέναν, το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό, τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά, χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο…

Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να μου πει κανείς ''Μπράβο Βίκυ'' και εγώ να τα πω μετά στην Ελλάδα ολόκληρη, αλλά όχι και το αντίθετο. Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κάποιον, θα το έκανα πρώτη, αλήθεια σου λέω, είμαι τόσο καθαρή με τη συνείδησή μου».