Η επιστροφή της Αννίτας στα Παρατράγουδα

Τα Ξύλινα Σπαθιά, τα πανό και το...στέμμα της βασίλισσας!

Η επιστροφή της Αννίτας στα Παρατράγουδα

«Μάτι έβγαζαν» οι επιγραφές που βγήκαν στο στούντιο της Αννίτας με την ένδειξη live, ζωντανή εκπομπή, όχι μαγνητοσκοπημένη. Η Αννίτα επέστρεψε και έκανε εκπομπή ζωντανά. Όχι πως το καταλάβαμε, το εμπεδώσαμε πλήρως δηλαδή.

Η εκπομπή ξεκίνησε με πολλά και γρήγορα πλάνα από το πλατό της εκπομπής Παρατράγουδα, στην οποία ακουγόταν δυνατά το κομμάτι «Λιωμένο Παγωτό» από τα Ξύλινα Σπαθιά, που ως γνωστόν στο ρεφρέν του λέει «κι όμως είμαι ακόμα εδώ». Εκεί ήταν και η Αννίτα που επέλεξε το συγκεκριμένο κομμάτι όλο... νόημα, για να κάνει δυναμική επιστροφή μετά τα όσα ακούστηκαν για την αποχώρησή της από το Alter.

Μέχρι να βγει στο πλατό η Αννίτα και όση ώρα ακουγόταν το κομμάτι, η κάμερα ήταν «καρφωμένη» σε αυτοκόλλητα που υπήρχαν στο πάτωμα και τα οποία σχημάτιζαν την λέξη live. Αποκορύφωμα του πλάνου η φωτογραφία της Αννίτας, (άγνωστο εάν υπήρχε ή τοποθετήθηκε τώρα) με την παρουσιάστρια να φορά στέμμα!

Τι υπονοεί η φωτό; Ότι είναι ΚΑΙ εκείνη βασίλισσα; Ότι είναι η μόνη βασίλισσα; ‘Η ότι επέστρεψε στον… θρόνο της για να στεφθεί πλέον βασίλισσα;

«Καλησπέρα σας. Έχω να σας πω πολλά, ελπίζω να είστε καλά. Εμείς είμαστε εδώ ζωντανοί και κάνουμε εκπομπή ζωντανά. Live! Και όπως εγώ μιλάω ελληνικά, έτσι κι εσείς να μιλάτε ελληνικά: Live τονίζω, live» είπε η Αννίτα. Λίγα λεπτά μετά, δύο συνεργάτες της εμφανίστηκαν με τεράστια πανό που έγραφαν το ένα «Δεν είναι επανάληψη», το άλλο «Ζωντανή εκπομπή», ενώ στο τρίτο είχαν γράψει την λέξη «live».

«Το προηγούμενο σαββατοκύριακο ήρθα, δεν σας βρήκα εδώ κι έφυγα» είπε με χιούμορ η Αννίτα, που καθ’ όλη την διάρκεια της εκπομπής της δεν αποχωρίστηκε λεπτό από πάνω της την… αυτοσχέδια χάρτινη κατασκευή σε σχήμα γυναικείας τσάντας με την ένδειξη live.

Κατά τα άλλα η εκπομπή κύλησε με το γνώριμο περιεχόμενο και την Αννίτα σε ρόλο –«κλειδί»... 'Η μήπως... βασίλισσας;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top