Αραμπατζή: «Δε μετανιώνω για τον “Όμορφο Κόσμο”»

Τι απαντά στις κριτικές και τις υπερβολές που έχουν ακουστεί

Αραμπατζή: «Δε μετανιώνω για τον “Όμορφο Κόσμο”»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη ήταν η Μαρία Αραμπατζή, η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια, και φυσικά το θέμα που μονοπώλησε τη συζήτηση ήταν η περσινή πρωινή εκπομπή «Όμορφος κόσμος το πρωί» και οι κριτικές και οι δηλώσεις που έχουν ακουστεί γι’ αυτήν.


Η Μαρία Αραμπατζή διευκρίνισε πρώτα απ’ όλα κάτι που είχε παρεξηγηθεί από τους περισσότερους: «Όταν είδα ότι η Κατερίνα (Καινούργιου) εγκαινίασε τη στήλη της στην εκπομπή “Δέστε τους” της άφησα ένα μήνυμα στο facebook που έλεγα “Καλή επιτυχία, εύχομαι να δέσεις στην καινούργια σου εκπομπή”. Οι περισσότεροι το παρεξήγησαν ως σπόντα για τη δική μας παρέα στον “Όμορφο κόσμο” που ποτέ -όπως λένε- δεν έδεσε. Εγώ το είπα όμως αναφερόμενη στο τίτλο της εκπομπής»!


Στη συνέχεια προσπάθησε από τη δική της πλευρά να δώσει μια εξήγηση για τα όσα έχουν καταλογιστεί στους πέντε συντελεστές του περσινού πρωινού του Mega: «Δεν αποποιούμαι των ευθυνών μου. Αφού δεν πέτυχε, έχω και εγώ ευθύνη γιατί είναι συνολική δουλειά. Είναι πολλά, όμως, που έγιναν λάθος» τόνισε η Μαρία Αραμπατζή για να ερωτηθεί στη συνέχεια για το ντόρο που είχε δημιουργηθεί γύρω από την αρχισυνταξία της εκπομπής: «Το θέμα έχει ως εξής» τόνισε η Μαρία Αραμπατζή και συμπλήρωσε: «Η αρχισυντάκτρια ήταν η ίδια και επί Αρναούτογλου. Ο Γρηγόρης, όμως, είναι ένας άνθρωπος ορχήστρα, ίσως δε χρειάζεται καν αρχισυντάκτρια. Δεν κρατάς λοιπόν τον ίδιο άνθρωπο για ένα προϊόν εντελώς διαφορετικό, που πας να αναγεννήσεις».


Σχολιάζοντας δηλώσεις του Νίκου Ευταξία, ο οποίος είχε τη στιλιστική επιμέλεια της εκπομπής, ότι «οι πέντε τους αν έβγαιναν για φαγητό για 3 ώρες, δε θα αντάλλασαν ούτε μία κουβέντα», η παρουσιάστρια της εκπομπής "Mommy" στο Mega είπε πως «αυτό δεν ισχύει. Και μιλούσαμε, και μαζί είχαμε βγει, και παρέα κάναμε. Έχουν ειπωθεί πολλές υπερβολές. Απλά είχαμε ο καθένας διαφορετικό background και είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες».


Τέλος, κάνοντας ένα flashback για τη συμμετοχή στο πρωινό του Mega, η Μαρία Αραμπατζή τόνισε πως έχει συμπεράνει ότι «κάποιες στιγμές έπρεπε να είχα μιλήσει περισσότερο. Δεν εννοώ on air.Δε μετανιώνω για τη στάση που κράτησα στην εκπομπή, εννοώ σε άλλες περιπτώσεις. Την θεωρώ, πάντως, τεράστια εμπειρία».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top