Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Παπαδάκη

«Έκλεισε» γραμμή στον αέρα ο παρουσιαστής

Ανέβηκαν οι τόνοι στην εκπομπή του Παπαδάκη

Ένταση επικράτησε στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη το πρωί με αφορμή το θέμα των λαθρομεταναστών.

Οι τόνοι ανέβηκαν, όταν η δικηγόρος, κ. Κούρτοβικ, βγήκε στην τηλεφωνική γραμμή και είπε στον Γ. Παπαδάκη «πάψτε να καπηλεύεστε το ζήτημα».

«Τι είπατε κ. Κούρτοβικ;», απάντησε έκπληκτος εκείνος, ενώ η δικηγόρος του ζητούσε τα «ρέστα» που ανέφερε το όνομά της στην εκπομπή του και τον προειδοποιούσε «σταματήστε να λέτε πράγμα που δεν ισχύουν».

Ο κ. Παπαδάκης, που δεν ήταν προετοιμασμένος για μια τέτοια αντίδραση, είχε «μείνει» και αρχικά προσπαθούσε να την ηρεμήσει λέγοντας της «αφήστε με να σας ρωτήσω κάτι να σας διευκολύνω». Στην συνέχεια και ενώ η κ. Κούρτοβικ αρνιόταν πεισματικά να ακούσει την ερώτηση, της δήλωσε «δεν κάνουν πια τηλεθέαση οι μονόλογοι και οι διαμάχες»!

Το αποκορύφωμα ήταν λίγα λεπτά μετά, όταν η γνωστή δικηγόρος του ξεκαθάρισε ότι δεν βγήκε στο τηλέφωνο για να κάνει διάλογο.

Ποιος είδε τον Παπαδάκη και δεν το φοβήθηκε. «Κλείστε τώρα την γραμμή. Που θα μου πει εμένα ότι δεν θέλει να κάνει διάλογο. Όποιος θέλει να βγάλει διάγγελμα να πάει αλλού», έλεγε όλο εκνευρισμό.

Λάδι στην φωτιά σε όλη την διάρκεια της συζήτησης έριχνε ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ., Κ. Αϊβαλιώτης, ο οποίος έλεγε στον κ. Παπαδάκη «Σας κάνει και μαθήματα δημοσιογραφίας η κυρία», «Ας παίξουμε καλύτερα Ράδιο Αρβύλα», «Αλ Τσαντίρι Νιους γίναμε» και άλλα παρόμοια. Στο τέλος δε και αφού είχε κλείσει η γραμμή, ο κ. Αϊβαλιώτης έκανε μίμηση αλά… Τσουκαλά, φωνάζοντας «Άντε γεια, άντε γειά»!!

Μετά από περίπου μία ώρα ο Γ. Παπαδάκης ξαναέβγαλε τηλεφωνική γραμμή την κ. Κούρτοβικ και ήρθε η... συμφιλίωση!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top