Το ανέκφραστο κ*λομέρι του Next Top Model

Όταν οι «Ράδιο Αρβύλα» γίνονται κριτές

Με τη δικιά τους οπτική σχολίασαν τα κορίτσια του Next Top Model οι «Ράδιο Αρβύλα» και η διαπεραστική τους ματιά εντόπισε ακόμα και τις πολύ καλά κρυμμένες ατέλειες των κοριτσιών που πραγματικά δίνουν μία πολύ μεγάλη μάχη για τον τίτλο.

Έτσι, στη φωτογράφιση της Τζέσικα, ενώ οι κριτές του ριάλιτι έμειναν απλώς στην έκφραση του προσώπου της διαγωνιζόμενης, που όντως δεν ήταν η σωστή και αυτό θα το έβλεπε ο κάθε ένας, οι Ράδιο Αρβύλα τα είδαν όλα. Ανακάλυψαν λοιπόν την κρυμμένη ατέλεια του μοντέλου που στη συγκεκριμένη πόζα δεν ήταν άλλη από το ανέκφραστο δεξί κ*λομέρι του.

«Το δεξί κωλομέρι είναι τελείως ανέκφραστο. Το αριστερό κάτι κάνει. Έχει δώσει μία έκφραση, αλλά το δεξί είναι σαν αγχωμένη πατωσανίδα» είπε ο Κανάκης για να συμφωνήσουν εν χορώ και οι υπόλοιποι Αρβύλες.

«Εντωμεταξύ όλοι αντιμετωπίζουμε σοβαρά την είδηση εκτός από την Ευγενία (το άλλο κορίτσι του internet)που γελάει με κακία» συμπλήρωσε ο Σερβετάς για να προσθέσει ο Κανάκης ότι «την έχει φάει η ζήλεια».

Οι Ράδιο Αρβύλα δεν σχολίασαν όμως μόνο τις φωτογραφήσεις των κοριτσιών του Next Top Model, αλλά και όλες τις άλλες δοκιμασίες στις οποίες μπαίνουν καθημερινά. Μία από αυτές είναι η άσκηση που ακούει στο όνομα «τυφλόμυγα για μοντέλα» και όπως εξηγούν στο βίντεο έχει τις ρίζες της στο Kunk-fu και το Karate Kid.

Πρώτη ανάρτηση: 26/01/2011 00:29

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top