Μαρίζα Ρίζου: «Πέρασα φάση ζωής που δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι»

«Κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας βρέθηκα μπροστά σε άβολα πράγματα»

Η Μαρίζα Ρίζου μίλησε στο «DOT.» για τη δύσκολη περίοδο στη ζωή της και την ψυχοθεραπεία

Ταλαντούχα, πληθωρική, με απίστευτη ενέργεια και ένα πλατύ χαμόγελο, η Μαρίζα Ρίζου ξεχωρίζει πάνω στη σκηνή. Η τραγουδίστρια κατάφερε να ξεχωρίσει και στην τηλεόραση, αφού την είδαμε και στην κριτική επιτροπή του «X Factor».

Μαρίζα Ρίζου: Η ηλικία, το βιογραφικό και η σχέση με τον Παπασπηλιόπουλο

Τι είπε η Μαρίζα Ρίζου για την εμπειρία της στο «X Factor».


«Δε διάβασα κανένα άρθρο όσο ήμουν στο «X Factor». Όλους αυτούς τους μήνες το μόνο που έκανα ήταν να εστιάζω στη χαρά. Με τον Μιχάλη Κουινέλη, τον Χρήστο Μάστορα και τον Στέλιο Ρόκκο είχαμε γελάσει πάρα πολύ. Βεβαίως, και τσακωθήκαμε. Με τον Χρήστο Μάστορα τσακωθήκαμε σε ένα γύρισμα, γιατί είχαμε ανθρώπινη σχέση. Ήμασταν άβολοι μέχρι να γνωριστούμε. Δεν είχαμε τυπικές σχέσεις. Αγαπηθήκαμε και γνωριστήκαμε ουσιαστικά», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «DOT».

Μαρίζα Ρίζου: Τραγουδούσε και χόρευε ξυπόλυτη στη συναυλία της


«Πέρασα φάση ζωής που δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι»

Η γνωστή μουσικός, όπως εξομολογήθηκε η ίδια, πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο στη ζωή της. Το… πάλεψε και κατάφερε να βγει από αυτή τη δύσκολη συνθήκη με τη βοήθεια της ψυχοθεραπείας.
«Ο Covid -19 με βρήκε σε μια στιγμή πολύ δύσκολη υπαρξιακά. Πέρασα μια δύσκολη φάση ζωής που δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου. Τα άκουγα αυτά κατά καιρούς και τα κορόιδευα. Τελικά το έζησα. Όλο αυτό πήρε τον χρόνο του. Κατά τη διάρκεια της ψυχοθεραπείας βρέθηκα μπροστά σε άβολα πράγματα. Δε σταμάτησα και ζήτησα κι άλλη βοήθεια. Μέσα από αυτό συνειδητοποίησα ότι είναι μεγάλη δύναμη να επικοινωνείς την αδυναμία σου. Παλιότερα στις δύσκολες στιγμές επέλεγα να είμαι μόνη μου.

Η Μαρίζα Ρίζου κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο θέατρο Άλσος /φωτογραφία NDP


Η Μαρίζα Ρίζου παίζει «Ναι ή Ου»

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «DOT»