Χείμαρρος η Κουτσελίνη στο Superstar για το τηλεοπτικό τοπίο

Τι είπε για Μενεγάκη, Καραμεροχαριτάτους, Σκορδολιάγκες...

Χείμαρρος η Κουτσελίνη στο Superstar για το τηλεοπτικό τοπίο

Κανονικός χείμαρρος ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη, πρώην διευθύντρια ψυχαγωγικού προγράμματος του Alphaκαι του Alter, μιλώντας στην εκπομπή Superstar.


Η Ελένη Μενεγάκη έγινε «η Ελενίτσα μου, ένα κομμάτι της ζωής μου και μια αληθινή σταρ» τονίζει η κ. Κουτσελίνη, συμπληρώνοντας πως: «Ας μη ��εχνάμε ότι είναι η μοναδική Ελληνίδα που το διαζύγιο της προκάλεσε έκτακτες εκδόσεις περιοδικών».


Στη συνέχεια όμως αποθέωσε τους Λιάγκα-Σκορδά. «Μέχρι να καταρρεύσει ο Γιώργος και η Φαίη έχουν να φάνε πολλούς ακόμη. Θυμάμαι ότι σε μια σύσκεψη στο Alterμε τη Φαίη Σκορδά (η οποία ήταν στην αρχή της σχέσης της με τον Γιώργο Λιάγκα), ενώ όλοι έλεγαν ότι θα πήγαινε στο Megaη Μαριέττα Χρουσαλά, εγώ έγραψα στον πίνακα ότι το μόνο δίδυμο που θα μπορούσε να χτυπήσει τη Μενεγάκη είναι ο Γιώργος και η Φαίη. Τότε η ίδια ούτε που το φανταζόταν ότι θα συνέβαινε» αποκάλυψε η κ. Κουτσελίνη.


Μη νομίζετε, όμως, ότι της ξέφυγαν οι Καραμεροχαριτάτοι. «Ξεκίνησαν καλά αλλά δεν είχαν και έντονο ανταγωνισμό. Γενικότερα πιστεύω ότι ξεφούσκωσαν επειδή είναι λίγο τζατζίκι, λίγο φιλέτο, λίγο απ’ όλα» τόνισε η κ. Κουτσελίνη.


«Καλή η Μπεκατώρου, έκαναν λάθος Ρούλα και Λάτσιος για Big Βrother και “Dancing”»


«Η Ρούλα ωρίμασε τηλεοπτικά και δεν είναι πλέον η Ρουλίτσα. Δε θα τη συμβούλευα όμως ποτέ να παρουσιάσει κάτι σαν το Big Brother το οποίο είναι τηλεοπτικό σκουπίδι. Έκανε λάθος όπως λάθος έκανε και ο Γιάννης Λάτσιος που συμμετείχε στην εκπομπή “Dancing with the stars” ως κριτής χορού» δηλώνει χωρίς… φόβο και πάθος η κ. Κουτσελίνη η οποία αποκαλύπτει ότι είχε έτοιμη συνεργασία-έκπληξη με τη Μαρία Μπεκατώρου!


«Με τη Μαρία έχω φιλική σχέση και πιστεύω πως είναι καλή στη δουλειά της. Είχα συμφωνήσει μαζί της για συνεργασία-έκπληξη. Δεν είναι από τους ανθρώπους που πουλά όποιον την στηρίξει με αγάπη» σημείωσε η Ζήνα Κουτσελίνη, «δίνοντας» σκυτάλη στην Ευγενία Μανωλίδου για την οποία απλά και λιτά τόνισε ότι «η ίδια χρησιμοποίησε το Mega και το Mega την ίδια. Αν δεν ασχοληθεί κανείς μαζί της, θα την ξεχάσει μέχρι… και ο Άδωνις»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top