Σ. Μαλέλης:«Η σχολή είναι η μεγάλη μου αγάπη αυτή την περίοδο»

Πώς σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα και δρώμενα

Σ. Μαλέλης:«Η σχολή είναι η μεγάλη μου αγάπη αυτή την περίοδο»

Για την σχολή δημοσιογραφίας Control TV, για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, αλλά και για κοινωνικοπολιτικά ζητήματα μίλησε στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» ο Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Star, Σταμάτης Μαλέλης.

«Η άποψη μου είναι ότι όλη η δύναμη της τηλεόρασης στηρίζεται στο control. Για αυτό δόθηκε και στην σχολή δημοσιογραφίας το όνομα. Αρχικά είπαμε το όνομα debate, αλλά δεν μου άρεσε και το άλλαξα», αποκάλυψε, ενώ τόνισε ότι «η μεγαλύτερη αγάπη μου αυτόν τον καιρό είναι η σχολή μου και η σχέση μου με τα παιδιά. Εδώ αφιερώνω τον περισσότερο χρόνο μου και αυτό θέλω να κρατήσει πάρα πολύ χρόνο ακόμα… Θέλω να γίνει ένα κανάλι να απασχολούνται τα παιδιά της σχολής, ακόμα και τοπικό».

Σχολιάζοντας τα τηλεοπτικά ο κ. Μαλέλης δήλωσε ότι «το δελτίο ειδήσεων του Ant1 είναι το μόνο που κάνει μια καλή προσπάθεια φέτος. Δεν λέω για το δελτίο του Star, που θεωρώ ότι το πρώτο τέταρτο παρέχει πολύ καλή ενημέρωση και μετά προσφέρει ψυχαγωγία. Στα άλλα δελτία δεν υπάρχει ενημέρωση πια». Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στα τηλεοπτικά παράθυρα λέγοντας ότι πλέον «τα παράθυρα στα κανάλια είναι ραδιόφωνο με εικόνα και όχι τηλεόραση».

«Εάν τα πρότυπά μας είναι τα άτομα που βγαίνουν από τα reality, αυτό είναι καταστροφικό», τόνισε αναφερόμενος στα τηλεπαιχνίδια, ενώ για την Ευγενία Μανωλίδου παρατήρησε: «Η Μανωλίδου θα μπορούσε να είναι πρότυπο ζωής. Δεν την έχω συναντήσει, αλλά πιστεύω ότι κάνει για τηλεόραση».

«Κάποιοι γίνονται καραγκιόζηδες για να βγουν στα κανάλια. Σημασία έχει να σε σέβονται και όχι να σε γνωρίζουν», υπογράμμισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ενώ για την επιτυχία των εκπομπών μαγειρικής εξήγησε: «ο Έλληνας κόλλησε με την μαγειρική, γιατί ήταν εύκολο να την καταλάβει… Την μαγειρική μπορεί να την δει ο πιο αγράμματος και παράλληλα ο μεγαλύτερος διανοούμενος».

Ο κ. Μαλέλης αναφέρθηκε και στο «Νησί». «Το Νησί είναι καταπληκτική δουλειά, για αυτό το Mega το βγάζει με το σταγονόμετρο. Είναι δύσκολες εποχές και τα κανάλια δεν βγαίνουν», σημείωσε, ενώ επανέλαβε ότι την έκπληξη της χρονιάς την έκαναν οι «Ράδιο Αρβύλα» μετά την αλλαγή ζώνης.

Ο κ. Μαλέλης σχολίασε ακόμα την πρόσφατη «κίνηση» του Α. Γκλέτσου στα διόδια της ��τυλίδας. «Μπορεί στην περίπτωση αυτή να είχαμε θετική έκβαση, όμως τι θα γίνει αν ο καθένας νομίζει ότι μπορεί να δρα με αυτόν τον τρόπο» αναρωτήθηκε.

Τέλος, μίλησε και για το ζήτημα που έχει προκύψει με τους λαθρομετανάστες. «Ως κράτος δεν προστατεύουμε την χώρα. Οι μετανάστες κάνουν ότι μπορούν, για να φτάσουν στην Ελλάδα και έρχονται και βλέπουν ότι δεν είναι ο παράδεισος που τους υποσχέθηκαν», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι έχει επιτεθεί σε αστυνομικό, επειδή τον είδε να χτυπάει μετανάστη.

Δείτε ένα μέρος της συνέντευξης του Σταμάτη Μαλέλη στο βίντεο που ακολουθεί…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top