Όλες οι εξελίξεις στη «Ζωή της Άλλης»

Θα βρει το «μάστορα» της η Ξένια

Όλες οι εξελίξεις στη «Ζωή της Άλλης»
Σε αυτή τη ζωή «όλα πληρώνονται» και αυτό φαίνεται πως θα πάθει η «κακιά» Ξένια που τόσο κα��ρό σφετερίζεται τη ζωή της Ελπίδας. Τον δάσκαλο της θα τον βρει από τον μεγαλοπαραγωγό Φιλίππου, ο οποίος καταλαβαίνει το βρώμικο παιχνίδι της και την ξεσκεπάζει.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Ο Φιλλίπου είναι ερωτευμένος με την Ξένια και μέσα από την εκπομπή μαγειρικής, την έχει κάνει μεγάλο αστέρι. Ωστόσο, δεν εισπράττει τα… προβλεπόμενα από την άλλη μεριά, αφού η Ξένια δεν του δίνει τη δέουσα σημασία. Σαν να μην έφτανε η αδιαφορία της, την έχει «ψωνίσει» κιόλας, με αποτέλεσμα να έχει φτάσει την υπομονή του μεγαλοπαραγωγού στα άκρα! Τι της κάνει παράπονα, τι της κρούει τον κώδωνα, τίποτα η Ξένια!

Αυτό που θα ξεχειλίσει όμως το ποτήρι είναι οι αποκαλύψεις του δαιμόνιου δημοσιογράφου Αλέξη Παναγιώτου στον μεγαλοπαραγωγό: θα του τα πει όλα και θα του εξηγήσει ότι η «καλή» του όχι μόνο καλή δεν είναι αλλά αντίθετα είναι μεγάλη… μαφία! Του τα μαρτυρά όλα με το νι και με το σίγμα!

Εκτός από τις αποκαλύψεις του δημοσιογράφου, ο Παναγιώτου βλέπει την Ξένια να φλερτάρει και με άλλον πάμπλουτο άνδρα bon viveur. Ε, αυτό ήταν! Έξω φρενών την πετά έξω από την εκπομπή αλλά και από τη ζωή του!

Περιμένετε και θα τα δείτε όλα…

Πηγή:ΤV Zαπινγκ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top