Άγρια επίθεση Σκορδά - Λιάγκα στην Μανωλίδου

Λόγω αλλαγής καναλιού

Άγρια επίθεση Σκορδά - Λιάγκα στην Μανωλίδου

Στροφή 180ο έκαναν Σκορδά και Λιάγκας απέναντι στην Ευγενία Μανωλίδου.

Με το που «εγκατέλειψε» το κανάλι της Μεσογείων, για να βρεθεί στον Αnt1 άρχισαν τα όργανα. Γραμμή από το κανάλι είναι; Άποψη τους είναι; Σημασία έχει ότι τα καυστικά σχόλια και οι κακίες έδωσαν ρεσιτάλ στο «Πρωινό mou».

Κατ’ αρχάς την ώρα που έδειχναν τις δηλώσεις της Ευγενίας, τις οποίες μάλιστα έκανε στην δική τους εκπομπή, η ειρωνεία τους ήταν άλλο πράγμα. Γελούσαν, έκαναν γκριμάτσες και άλλα παρόμοια.

Στην συνέχεια δε, ξεφάντωσαν! Σχολιάζοντας δήλωσή της, στην οποία υποστήριζε ότι για προσωπικούς λόγους δεν θα ήθελε να κάνει το «Master Chef junior», η Φαίη, ο Γιώργ��ς και το πάνελ της έριξαν ένα κράξιμο…

«Γιατί δεν θέλει να παρουσιάσει το «Master Chef Junior» η Ευγενία; Τι εννοεί, όταν λέει για προσωπικούς λόγους;», αναρωτήθηκε ο Λιάγκας και τότε πήρε τον λόγο ένας από το πάνελ.

«Όταν έκανε την «Στιγμή της Αλήθειας» και την είχε κράξει όλο το σύμπαν δεν την ένοιαζε; Και τώρα πάει να αποποιηθεί αυτό; Άσε δε που λέει ότι το «θα καταρρεύσω» ήταν αυθόρμητο. Mου φαίνεται πολύ αστείο» είπε ο πανελίστας.

«Όταν ρώταγε κάποιον αν τον πειράζει που ο γιος του πήγε με άλλον για τα λεφτά; Όχι αυτό δεν ήταν πρόβλημα», πέταξε αστειευόμενος ο Λιάγκας.

«Φωτιές» τους άναψε και μια άλλη δήλωση της Ευγενίας: ότι δεν θέλει να σχολιάζουν συγγενικά της πρόσωπα την δουλειά της και να μιλάει ο Άδωνις για τα προσωπικά τους. «Αυτό ισχύει», είπε η Φαίη. «Τι; Και θα ζήσει η οικογένεια χωρίς τηλεόραση; Ο Άδωνις έχει εξάρτηση με την τηλεόραση», απάντησε ο Λιάγκας, ο οποίος επικαλέστηκε πρόσφατες δηλώσεις του αδερφού του κ. Γεωργιάδη.

Φανταστείτε κάθε φορά που άλλαζε κάποιος κανάλι να δεχόταν τέτοια «επίθεση». Α, πα, πα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top