Οι «βόμβες» Καλημέρη για Λάτσιο, Μπεκατώρου και «X- factor»

Πώς σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα

Οι «βόμβες» Καλημέρη για Λάτσιο, Μπεκατώρου και «X- factor»

Καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Τζώνη Καλημέρης, που δεν άφησε εκπομπή για εκπομπή που να μην σχολιάσει.

Ο κ. Καλημέρης εκτίμησε ότι το «X- factor» έχει κουράσει και λόγω του ότι δεν υπάρχουν πολλά ταλέντα, αλλά κυρίως λόγω της… γκρίνιας και των επαναλαμβανόμενων τσακωμών της κριτικής επιτροπής. Παρόλα αυτά, εκτίμησε ότι ο Σάκης Ρουβάς ήταν πολύ καλή επιλογή για την παρουσίαση του παιχνιδιού.

Επίσης, εξήγησε ότι η Μανωλίδου είναι πάρα πολύ καλή σε αυτό που κάνει. «Το έχει», είπε συγκεκριμένα, ενώ αντίθετα εκτίμησε ότι τα φώτα θα σβήσουν μέσα σε δέκα μέρες για την Μαρία Μπεκατώρου και για αυτό θα πρέπει να προσέξει πολύ τα επόμενα βήματά της, ώστε να «κρατηθεί». Ωστόσο, πρόσθεσε ότι αν εξαρτιόταν από τον ίδιο θα την επέλεγε για την παρουσίαση του «Μaster Chef».

Δεν άφησε όμως ασχολίαστο τον φίλο του, Γ. Λάτσιο, που πήρε την απόφαση να συμμετέχει ως κριτής στο «Dancing». «Εννοείται και ήμουνα κατά του να συμμετέχει στην αρχή, αλλά τελικά αποδείχτηκε σωστή επιλογή να γίνει μέλος της κριτικής επιτροπής», είπε, ενώ συμπλήρωσε ότι ο Γιάννης ήταν τυχερός, γιατί πλαισιωνόταν από πολύ έμπειρα μέλη. «Η εμφάνιση του Γιάννη ήταν ένα σκάνδαλο. Ήταν καλός», είπε! Εκεί ήταν που συμφώνησε και η Ελένη Μενεγάκη, η οποία εκμυστηρεύτηκε ότι αν για κάτι κάνει ακόμα πλάκα στον Λάτσιο είναι η συμμετοχή του στο παιχνίδι.

Τέλος, ο κ. Καλημέρης μίλησε και για την επιλογή του να μην συμμετέχει σε κάποια κριτική επιτροπή. «Δεν μπορεί να γίνω συνάδελφος με αυτούς που διευθύνω», επανέλαβε, ενώ παραδέχτηκε ότι του αρέσει η Eurovision, γιατί του αρέσει η τηλεόραση

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top