Η Μαρία Σταματέρη καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου

Και στην εκπομπή Αξίζει να το ζεις

Η Μαρία Σταματέρη καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου

Την Μαρία Σταματέρη είχε καλεσμένη η Τατιάνα Στεφανίδου στην εκπομπή «Αξίζει να το ζεις».

Η παρουσιάστρια του «7», μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στη Λήμνο, τα επαγγελματικά της βήματα, τους αγαπημένους ανθρώπους στη ζωή της. «Γεννήθηκα σε ένα υπέροχο ψαροχώρι σε ένα σπίτι δίπλα στη θάλασσα. Ήθελα πάντα να μπω σε ένα καράβι και να φύγω», είπε. Ο πατέρας της που ήταν δύτης, εργαζόταν στο εξωτερικό. Η Μαρία Σταματέρη πέρασε στο Πανεπιστήμιο και ξεκίνησε να εργάζεται σε εφημερίδες και αμέσως μετά στην τηλεόραση.

Μεγάλη αδυναμία της είν��ι η κόρη της Δέσποινα Μαλέλλη. Η σχέση τους είναι πολύ καλή και η Μαρία όπως δήλωσε στην Τατιάνα είναι η κλασική μαμά, που ανησυχεί για όσα ανησυχούν όλες οι μαμάδες του κόσμου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου κάλεσε την Δέσποινα, στο στούντιο και όπως είπε η μητέρα της, «είναι υπερπροστατευτική αλλά όχι σε σημείο να ανακατεύεται στη ζωή μου. Έχουμε πολύ καλή σχέση». Η Δέσποινα ακολούθησε τον επαγγελματικό δρόμο των γονιών της. Ποτέ όμως δεν χρησιμοποίησε το επώνυμό της για να πετύχει κάτι. «Έπαιρνε τηλέφωνο για να κλείσει ένα ρεπορτάζ και δεν έλεγε το επώνυμό της», είπε η Μαρία Σταματέρη χαμογελώντας με περηφάνια για την κόρη της.

Η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε ένα τεστ ερωτήσεων στην Δέσποινα και τη Μαρία για να δουν πόσο καλά ξέρει η μία την άλλη. Και οι δυο έδωσαν τις ίδιες απαντήσεις, ενώ η Δέσποινα Μαλέλλη αν και πολύ χαμηλών τόνων άνθρωπος σε ερωτήσεις της Τατιάνας, απέδειξε ότι εκτός από σεμνότητα και επαγγελματισμό έχει και χιούμορ.

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top