Μπεκατώρου: Δεν έχω πρόταση από κανένα κανάλι

Τι αποκαλύπτει η παρουσιάστρια

Μπεκατώρου: Δεν έχω πρόταση από κανένα κανάλι

Ο διαγωνισμός του just the 2 of us, έδωσε την πρώτη θέση στον Παναγιώτη Πετράκη, αλλά τα φώτα είναι στραμμένα στην Μαρία Μεκατώρου και στα επόμενα βήματα της.

Η παρουσιάστρια με το νάζι και την τσαχπινιά της έχει κερδίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και πολλά δημοσιεύματα θέλουν υπεύθυνους καναλιών, να «σφάζονται» στην ποδιά της Μαρίας.

Μονό που όπως αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή «Πολύ μπλα μπλα», το τηλέφωνo της δεν έχει χτυπήσει από κανέναν, που να της προτείνει κάποια εκπομπή.

«Δεν έχω καμία πρόταση. Από κανένα κανάλι. Σας το λέω με το χέρι στην καρδιά» , είπε η Μαρία Μπεκατώρου και απάντησε αν θα την ενδιέφερε να παρουσιάσει το master chef junior. «Σαν ιδέα θα μου άρεσε να το παρουσιάσω. Αλλά μιλάμε υποθετικά πάντα», διευκρίνισε. Πάντως η ίδια έχει επισημάνει οτι για να κάνει οτιδήποτε σε κάποιο κανάλι προϋπόθεση είναι να μην αφήσει την εκπομπή της στο Τηλε-Αστυ.

Πάντως η Μαρία Μπεκατώρου με ενθουσιασμό θα έλεγε το "ναι" , σε πρόταση του Γιώργου Καπουτζίδη να πρωταγωνιστήσει στο επόμενο σήριαλ που θα γράψει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top