Η εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη

Ποια έκπληξη τον περίμενε στο πλατό της εκπομπής «Βράδυ»

Η εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη

Για τη ζωή, τις περιπέτειες και τα επαγγέλματά του μίλησε στο «Βράδυ» του Πέτρου Κωστόπουλου ο finalist του «Just the two of us» Χρήστος Χολίδης.

Νεαρός μπασκετμπολίστας με ύψος 1,95, έπαιζε όπως είπε play maker, αλλά επειδή ήταν και λίγο μοντέλο είχε εμφανιστεί και σε 2-3 εκπομπές της Ρούλας Κορομηλά.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε σε μία από αυτές τις εκπομπές βρήκε το δρόμο να γίνει τραγουδιστής. «Είχε έρθει μία ορχήστρα» είπε «και λέω λες να είναι γραφτό. Έτσι άρχισα να το σκέφτομαι».

Πρόσθεσε βέβαια ότι πάντα τραγουδούσε στο σπίτι του και ότι στην οικογένεια του γενικώς έχουν παράδοση με τη μουσική.

Η μεγάλη αποκάλυψη ήταν βέβαια όταν ο Κωστόπουλος τον ρώτησε για το κυνήγι της δημοσιότητας και εκεί αποκάλυψε ότι ένοιωσε μια μεγάλη αλλαγή μέσα του, όταν ενώ υπηρετούσε στο στρατό, στις ειδικές δυνάμεις, σε μία πτώση με αλεξίπτωτο «πήγε να χαιρετήσει τον πλάτανο».

Ο Κωστόπουλος του θύμισε και το πέρασμά από το Fame Story και τον ρώτησε γιατί τον έκοψαν. «Ξέρω κι εγώ» απάντησε ο Χολίδης, «με έκοψαν γιατί με βρήκαν ψηλό».

«Μπασκετμπολίστας, μοντέλο, τραγουδιστής. Έκανες όμως και κάτι άλλο που τραβάει γκόμενα» του είπε ο Κωστόπουλος και του θύμισε ότι υπήρξε και μπάρμαν. Η καϊπιρίνια που τον έβαλε να φτιάξει όμως δεν πινόταν με τίποτα.

Στο πλατό όμως τον περίμενε και μία έκπληξη. Αφού τραγούδησε Φρανκ Σινάτρα για τον Κωστόπουλο είπε να τραγουδήσει και ένα δικό του. Και εκεί που τραγούδαγε "έτσι κι αλλιώς με κάνεις ότι θες" έσκασε μύτη με το μικρόφωνο στο χέρι, ποιός άλλος η Μαρία Μπεκατώρου, με την οποία διαγωνίζεται την Κυριακή στον τελικό του «Just the two of us».

Πρώτη ανάρτηση: 14/01/2011 01:24

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top