«Δεν μιλούσα ποτέ με την Βάσια Λόη»

Η «αγάπη» πάει σύννεφο στην ΤV...

«Δεν μιλούσα ποτέ με την Βάσια Λόη»

«Έχω δεχθεί πρόταση αρραβώνα, αλλά ήμουν μικρή τότε», δήλωσε η παρουσιάστρια του TV Weekend Άννα Λιβαθυνού.

Η νέα οικοδέσποινα του μεσημεριανού του Alter εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η εκπομπή θα πάει καλά παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στον χώρο των media, ενώ αποκάλυψε πώς ένιωσε στην πρεμιέρα της εκπομπής, όταν είπε την πρώτη καλησπέρα από την θέση πλέον της παρουσιάστριας. «Πόσο άγχος Θεέ μου! Βαθιές αναπνοές, κρύος ιδρώτας, μία φωνή στο αυτί μου κάπου από μακριά να μου λέει κάτι… Ξανά βαθιές αναπνοές και η λύτρωση της αποφώνησης. Μόλις χαιρετήσαμε και έσβησαν τα φώτα, έκλεισα τα μάτια και είπα: «Θεέ μου σ’ ευχαριστώ που δεν λιποθύμησα».

Η Άννα Λιβαθυνού απαντά στην ερώτηση εάν έχει μιλήσει με την προκάτοχό της Βάσια Λόη, από τότε που η τελευταία έφυγε από το κανάλι. «Όχι, όπως δεν μιλούσαμε και πριν συνεργαστούμε πέρσι στην εκπομπή της». Της ευχήθηκε άραγε καλή επιτυχία; «Όχι, άλλωστε με την Βάσια η σχέση μας ήταν καθαρά επαγγελματική. Επικοινωνούσαμε μόνο όσο καιρό συνεργαζόμασταν στο Μεσημεριανό Express».

«Σε κάθε εποχή, η τηλεόραση έχει τους παρουσιαστές και τις παρουσιάστριες που χρειάζεται», συμπληρώνει, όταν την ρωτούν εάν της λείπει κάποιος παρουσιαστής από τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Η νέα παρουσιάστρια του καναλιού του Μπουρναζίου φωτογραφήθηκε για το περιοδικό ΟΚ μαζί με τον 11 μηνών ανιψιό της, με τον οποίο δηλώνει ξετρελαμένη, ενώ αποκάλυψε ποιο είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνει στις σχέσεις της: «Δεν προστατεύω τον εαυτό μου όσο θα έπρεπε. Είμαι ένας άνθρωπος που μόλις νιώσω καλά σε μία σχέση, δίνω την ψυχή μου, δίνω τα πάντα».

Όπως είπε, η πιο σημαντική συμβουλή που έχει πάρει από τον πατέρα της είναι να μην αδικήσει ποτέ κανέναν και να μην ξεχάσει τους ανθρώπους που την έχουν βοηθήσει.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top