Στ. Μαλέλης:«Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα»

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην σχολή Control TV

Στ. Μαλέλης:«Η τηλεόραση χρειάζεται νέα πρόσωπα»

Άρχισαν οι έγγραφες των σπουδαστών για το β’ εξάμηνο της σχολής τηλεόρασης Control TV του Σταμάτη Μαλέλη, που για δεύτερη χρονιά συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της.

Ο διευθυντής της σχολής, Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε για τα εφόδια που αποκτούν οι μαθητές του, προκειμένου να ανταποκριθούν στην καινούρια εποχή που αρχίζει για την ελληνική τηλεόραση.

«Διδάσκουμε τα πάντα εδώ. Από πολιτικό ρεπορτάζ, από στήσιμο πολιτικών εκπομπών μέχρι life style, μέχρι show», εξηγεί ο κ. Μαλέλης, ενώ τονίζει ότι πολλοί από τους σπουδαστές έχουν ήδη προσληφθεί από το Star, αλλά και από άλλα κανάλια.

Οι σπουδαστές της σχολής έχουν τη δικιά τους ηλεκτρονική σελίδα στην οποία μεταδίδουν τα δικά τους δελτία ειδήσεων, ενώ σε λίγο θα έχουν και το δικό τους ραδιόφωνο στο internet με ειδήσεις και εκπομπές...

Φιλοσοφία της σχολής και του διευθυντή της Σταμάτη Μαλέλλη είναι ότι όπως η οικονομική κρίση αλλάζει τα δεδομένα στην κοινωνία μας, έτσι και στην τηλεόραση η κρίση φέρνει μια καινούρια εποχή.

«Προσπαθούμε να μάθουμε τους ανθρώπους να κάνουν τηλεόραση την στιγμή που όλα αλλάζουν. Αυτό είναι το πιο σημαντικό», υπογραμμίζει, ενώ επισημαίνει ότι η τηλεόραση έχει μπει σε μια μεταβατική περίοδο και παρουσιάζονται νέες ευκαιρίες σε παιδιά.

Όσο για το ποιες εκπομπές στην τηλεόραση θεωρεί πιο επιτυχημένες ο Σταμάτης Μαλέλλης: «Η καλύτερη εκπομπή είναι η «Ράδιο Αρβύλα». Δεν έχει καμία σχέση με την περυσινή, εξαιρώντας τον Λάκη Λαζόπουλο», λέει.

Όσο για το μήνυμα που στέλνει στους μαθητές της σχολής Control TV o Σταμάτης Μαλέλλης:«Νομίζω ότι κάνουμε σπουδαία δουλειά και σε τεχνικό επίπεδο και σε θεωρητικό επίπεδο. Πιστεύω ότι τα παιδιά της σχολής μπορούν να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top