Σκορδά: «ο Γρηγόρης πουλάει την σχέση του με την Νατάσσα»

Φουλ επίθεση στον Αρναούτογλου, λίγο πριν πάει καλεσμένος

Σκορδά: «ο Γρηγόρης πουλάει την σχέση του με την Νατάσσα»

Με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα έβαλε πρωί πρωί η Φαίη Σκορδά, κατηγορώντας τον ότι πουλάει την σχέση του με την Νατάσσα Θεοδωρίδου! «Παγωμάρα» έπεσε στο πλατό, καθώς ο παρουσιαστής θα είναι οσονούπω καλεσμένος της εκπομπής, με τον Γιώργο Λιάγκα να κρατά αποστάσεις από την σύζυγό του.

Το «Πρωινό Mou» ασχολήθηκε με το δημόσιο ευχαριστώ του Αρναούτογλου στην τραγουδίστρια, τις κοινές τους φωτογραφίες σε εστιατό��ιο και την έξοδό του στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Νατάσσα.

«Μίλα, μια φορά μίλα επιτέλους», προκάλεσε την ξανθιά ο Ουγγαρέζος, μετά την προβολή του σχετικού βίντεο.

Ποιός είδε την Σκορδά και δεν την φοβήθηκε, που εξαπέλυσε φουλ επίθεση εν μέσω της φημολογίας που θέλει τον Γρηγόρη να την αντικαθιστά όσο θα λείπει λόγω της γέννας, αλλά και της προαναγγελίας του Λιάγκα ότι ετοιμάζει κάτι τηλεοπτικό με τον παρουσιαστή που θα συζητηθεί...

«Έχει δύο μήνες μέσω κοινών συνεντεύξεων, ξεχωριστά βέβαια, εννοώ και των δύο, του Γρηγόρη και της Νάντιας, που απαντούν αν έχουν χωρίσει ενώ όλοι ξέρουμε ότι έχουν χωρίσει. Βγαίνει αυτή η φήμη για την Νατάσσα Θεοδωρίδου που όλοι λένε ότι είναι φίλοι από παλιά και το πουλάει τώρα στο ραδιόφωνο», είπε η Φαίη και βρήκε συμπαραστάτη την Σάσα Σταμάτη που έκανε λόγο για «τραγικά πράγματα».

Η ξανθιά οικοδέσποινα του πρωινού, όμως, δεν σταμάτησε εκεί: «μπορεί να ειρωνεύεται τις φήμες, κάνει το παιχνίδι του, αλλά θα προτιμούσα να μην ασχοληθεί καθόλου... Όλοι ασχολούνται με τον Γρηγόρη, είναι με την Νάντια, είναι με την Νατάσσα και με μια άλλη Θεσσαλονικιά και ο άνθρωπος ας πούμε λέει "έτσι είστε κι εσείς κάνω κι εγώ το παιχνίδι μου". Δεν είναι για τον Γρηγόρη αυτά! Να κάνουμε ένα αφιέρωμα και του απάντησε ο Πάτρας και, και... πάμε στο επόμενο», κατέληξε.

Βουβαμάρα επικράτησε το πλατό της εκπομπής! Με την γνώμη της Φαίης συντάχθηκαν Ουγγαρέζος και Σταμάτη, ενώ ο Λιάγκας πήρε αποστάσεις.

«Σας αρέσει; Είστε με την Φαίη δηλαδή. Όλοι με την Φαίη είστε ε;», ρώτησε τους συνεργάτες ο Λιάγκας και τόνισε πως κατά την γνώμη του δεν είναι κακό αυτό που κάνει ο Γρηγόρης.

«Εσύ είσαι κότα τώρα», του είπε ο Ουγγαρέζος και όλοι καταλάβαμε το γιατί...

Την επίθεση της Φαίης στον Γρηγόρη δεν καταλάβαμε, αν και εν μέρει έχει δίκιο. Βρε λέτε να «στράβωσε» η πρόσκληση του Αρναούτογλου στο πρωινάδικο -που τόσο πολύ διαφήμισε προ ημερών το ζεύγος- και να του την είχε φυλαγμένη;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top