Αντώνης Κανάκης: Μεγάλη αλητεία η διάρροια

Λύθηκε το μυστήριο της απουσίας του

Αντώνης Κανάκης: Μεγάλη αλητεία η διάρροια

Επτά κιλά πιο αδύνατος ήταν στην εκπομπή της Τρίτης ο Αντώνης Κανάκης, ενώ εξαιτίας της ξαφνικής αρρώστιας του δεν εμφανίστηκαν την προηγούμενη ημέρα οι Ράδιο Αρβύλα.

Ο Σερβετάς που τον είδε … κομμένο σχολίασε με τη μία το γεγονός και ο Κανάκης ζήτησε συγνώμη από τους τηλεθεατές, που τον στερήθηκαν οι φίλοι του Δευτεριάτικα.

«Είμαστε πολύ επαγγελματίες. Μία φορά το χρόνο αρρωσταίνουμε και τα παθαίνουμε όλα μαζί» είπε ο Κανάκης και πρόσθεσε ότι «δεν υπήρχε κάτι που δεν είχα χθες».

«Μεγάλη η ανάγκη εχθές, κυρίες και κύριοι. Μεγάλη» σχολίαζε ο Σερβετάς και τα άλλα καθάρματα τον σιγόνταραν με γέλια.

Είδε και απόειδε και ο Κανάκης και αποφάσισε να πει με λεπτομέρειες τον πόνο του. «Και τι δεν είχα χθες παιδιά. Εμέτους – μετά συγχωρήσεως - ζαλάδες, πυρετό, κράμπες στο στομάχι και βέβαια την αγαπημένη σε όλους μας διάρροια».

Αλλα επειδή το θέμα είναι πολύ σοβαρό ο Κανάκης το αντιμετώπισε φιλοσοφικά. «Μας έδωσε πολλά καλά ο θεός» είπε, «αλλά αυτή η διάρροια, αχ αυτή η διάρροια είναι μεγάλη αλητεία».

Βέβαια οι υπόλοιποι συνεργάτες, το επιστημονικό team, όπως λέει ο Σερβετάς, είχαν πάει στο στούντιο, αλλά με τον Αντώνη να δημιουργεί στην τουαλέτα τι εκπομπή να κανουν. Γι αυτό λοιπόν το έψαξαν το θέμα και βρήκαν τις ανάλογες λύσεις για τέτοια έκτακτα περιστατικά.

πρώτη ανάρτηση: 11-01-2011, 23:40

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top