Κατερίνα Γκαγκάκη: Μου αρέσει το ”Πρωινό μου”

Η Μανωλίδου και στη θέση του Λεβέντη στο X-Factor;

Κατερίνα Γκαγκάκη: Μου αρέσει το ”Πρωινό μου”

Η Κατερίνα Γκαγκάκη άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, στο tv εθνος. Για το δίδυμο της πρωινής ζώνης, για τον Γιώργο Παπαδάκη, την Ευγενία Μανωλίδου αλλά και την Ελένη Μενεγάκη.

Για τις φήμες που θέλουν να ενισχύεται η εκπομπή "10-1 μαζί" από μια γυναικεία παρουσία υποστήριξε: «Όλα αυτά που ακούγονται δεν ισχύουν…Δεν ισχύουν με την έννοια ότι θα μπει ένα νέο πρόσωπο, πρωταγωνιστικό στην παρουσίαση. Τώρα το αν κάποια φρέσκα πρόσωπα δοκιμάζονται σε κάποιες ενότητες, όπως έγινε με την Άννα Πρέλεβιτς, αυτό είναι μια άλλη υπόθεση».

Θεωρεί όπως λέει, ότι τα μέσα βιάστηκαν να καταποντίσουν τα δυο αγόρια του ΑΝΤ1, ενώ σχολιάζει και τα νούμερα στα νεανικά κοινά, της Ελένης Μενεγάκη. «Δεν ξέρω αν μπορούμε να βασιστούμε μόνο στις φετινές της επιδόσεις και να κρίνουμε… Νομίζω πως, για να βγάλουμε συμπεράσματα θα πρέπει να δούμε πώς θα πάει και την επόμενη χρονιά».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη έδειξε μια προτίμηση στο ζευγάρι του Mega, τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα. «Πρόκειται για μια πολύ καλή εκπομπή, για μια πολύ καλή παραγωγή. Εμένα μου αρέσουν πολύ… Δεν πάει να πει ότι δουλεύω σε ένα άλλο κανάλι κάποια πράγματα δεν πρέπει να μου αρέσουν εξ ορισμού».

Πολύ μελάνι έχει χυθεί και για το… μέλλον του Γιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Το στέλεχος του καναλιού ξεκαθάρισε ότι , «δεν τίθεται κανένα θέμα. Το συμβόλαιο του λήγει τον Δεκέμβριο του 2011 και είναι πολύ νωρίς για να έχουν γίνει συζητήσεις και να έχουν παρθεί αποφάσεις».

Υπερασπίστηκε την παρουσία της Ευγενίας Μανωλίδου στην τηλεόραση και αποκάλυψε όχι μόνο οτι το «τηλεσυνοικέσιο μαζί της πάει καλά» για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο", αλλά και για το x-factor. «Το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου είναι στη λίστα με τα ονόματα για την αντικατάσταση του Γιώργου Λεβέντη», δήλωσε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top