Επεισοδιακή εμφάνιση ��ης Μπουλέ στο «10 με 1 μαζί»

Η πρόταση για συνεργασία και η γκάφα με τον Αρναούτογλου

Επεισοδιακή εμφάνιση της Μπουλέ στο «10 με 1 μαζί»

Δεν θέλουν, δεν θέλουν να ασχολούνται μαζί τους, όμως Γιώργος Καραμέρος και Σπύρος Χαριτάτος πυροδότησαν και πάλι τις συζητήσεις αναφερόμενοι στο… τηλεοπτικό τους μέλλον.

Συζητώντας στην κουζίνα με την καλεσμένη τους Νάντια Μπουλέ, ο Γ. Καραμέρος την ρώτησε αν θέλει να αναλάβει πρωινή εκπομπή.

«Γιατί; Φεύγετε και θέλετε να μου κάνετε πρόταση;» ρώτησε έκπληκτη εκείνη και το δίδυμο άρχισε…

«Μπορεί να κάνεις εκπομπή με έναν από τους δυο μας. Μπορεί να κάνεις μόνη σου. Δεν ξέρεις», έλεγαν χαριτολογώντας, αλλά όλο υπονοούμενα και την παρότρυναν να την ξεναγήσουν μετά στον χώρο τους.

Αφού είδαν ότι η κοπέλα δεν ήξερε πώς να αντιδράσει τα «μάζεψαν», λέγοντας ότι κάνουν πλάκα και εκείνη ξεκαθάρισε: «Επειδή έχουν ακουστεί πολλά θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Παρόλα αυτά μου άρεσε πολύ το πρωινό και θα το ξανάκανα».Έτσι, για να ακούνε και οι υπεύθυνοι…

Πάντως, δεν ήταν η μόνη ψυχρολουσία, που ετοίμασε το δίδυμο στην παρουσιάστρια του «Top Chef».

Λίγο μετά και ενώ οι φήμες για χωρισμό της Νάντιας με τον Γρηγόρη φουντώνουν ο Σπύρος έκανε πάσα ένα βίντεο, στο οποίο ο Αρναούτογλου μιλάει -υποτίθεται- για το τηλεοπτικό του μέλλον.

Έλα όμως που μίλαγε αποκλειστικά για την Νάντια και μάλιστα είχε ζητηθεί νωρίτερα από την παρουσιάστρια να σχολιάσει τις δηλώσεις!

Παγωμάρα επικράτησε στο στούντιο, ενώ ο Σπύρος φανερά εκνευρισμένος με τους συνεργάτες του, ζήτησε «συγνώμη» από την Νάντια και πήγε σε διαφημίσεις, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top