Ρ. Θρασκιά: «Είμαι παιδαγωγός, δασκάλα και παρουσιάστρια»

Σε ριάλιτι μαγειρικής πλέον, ή ξανά στο δελτίο ειδήσεων;

Ρ. Θρασκιά: «Είμαι παιδαγωγός, δασκάλα και παρουσιάστρια»

Η μεγάλη αδυναμία στο τηλεοπτικό τοπίο της Ράνιας Θρασκιά φέτος ήταν το master chef, το οποίο και θα παρουσίαζε με πολύ μεγάλη χαρά.

«Το master chef είναι μία εξαιρετική ιδέα και παραγωγή και απολύτως συμβατή με την εποχή της. Παίζει ρόλο ότι τώρα οι περισσότεροι από εμάς αναζητούν εναλλακτικές και ανέξοδες μορφές διασκέδασης μέσα στο σπίτι. Τέτοιου είδους προγράμματα ήρθαν να μας ξαναβάλουν στην κουζίνα, να μαγειρέψουμε για τους φίλους και τους αγαπημένους μας. Ακόμα, μας έδωσαν καινούρια αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, όπως είναι οι κριτές μαγειρικής. Θα είχε ενδιαφέρον για μένα να παρουσιάσω το master chef junior, μια και συνδυάζει αυτά που είμαι: Παιδαγωγός, δασκάλα και παρουσιάστρια. Ούτως ή άλλως μετά την επιτυχία που σημείωσε το συγκεκριμένο πρόγραμμα, θα δυσκολευτείς πολύ να βρεις στην Ελλάδα έναν παρουσιαστή ή μία παρουσιάστρια που θα έλεγε όχι σε κάτι τέτοιο!»

Μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ, η Ράνια Θρασκιά δήλωσε διατεθειμένη να επιστρέψει στα τηλεοπτικά πράγματα. Εάν δεχθεί μία πρόταση που την εκφράζει, θα κάνει από πρωινό, μέχρι ριάλιτι, γιατί όχι και δελτίο ειδήσεων. «Επέστρεψ�� ήδη στην παρουσίαση μιας πρωινής εκπομπής και το έκανα με μεγάλη χαρά και επιτυχία. Με την ίδια λογική θα επέστρεφα και στα δελτία ειδήσεων. Για την ακρίβεια, δεν αισθάνομαι ότι επιστρέφω κάπου, αλλά ότι συνεχίζω να κάνω αυτό που ξέρω, την δουλειά μου. Εξέθετα συχνά τον εαυτό μου στο ρίσκο του να δοκιμάσω κάτι καινούριο, να ξεβολευτώ από την αρχή και δόξα τω Θεώ, σε κάθε περίπτωση μου βγήκε σε καλό».

Την «δέσμευσαν» στον Ant1 να μην συζητήσει με κάποιο άλλο κανάλι για να είναι στο πρόγραμμα της δεύτερης σεζόν; «Η επιλογή μου να έχει προτεραιότητα ο Ant1 στο επόμενο τηλεοπτικό μου συμβόλαιο, μετά το επιτυχημένο πείραμα του Elatte, ήταν δική μου απόφαση και δεν μου την επέβαλε καμία δέσμευση του καναλιού απέναντί μου. Η σύμβασή μου με τον Ant1 έληξε όπως είχε προγραμματισθεί το Νοέμβριο. Ήταν δεδομένη και εκφρασμένη και από τις δύο πλευρές η διάθεσή μου για περαιτέρω συνεργασία, αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν έχει προκύψει».

Η παρουσιάστρια απαντά, τέλος, εάν πιστεύει ότι η παρουσία της έλειψε από τον κόσμο. «Θα ήταν υπερφίαλο από μέρους μου να πω κάτι τέτοιο για τον εαυτό μου. Συγχρόνως, νιώθω ότι θα ήταν και αγνωμοσύνη αν δεν έλεγα και δημοσίως ευχαριστώ από καρδιάς για όλα τα συγκινητικά λόγια που μου λένε οι τηλεθεατές όταν τους συναντώ στην καθημερινότητά μου. Όπως και να έχει, το πόσο αφορά ένας παρουσιαστής τους τηλεθεατές, φαίνεται κυρίως από την επιτυχία που έχουν οι εκπομπές που παρουσιάζει. Είμαι πολύ χαρούμενη που μέχρι τώρα όλες οι δουλειές είχαν την αποδοχή και την αγάπη των τηλεθεατών».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top